Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Najstniki

Na zalogi
SKU
9789610146414
Dodaj v primerjavo
Cena 22,98 €

Praktičen, življenjski in poljuden priročnik z nasveti za »obvladovanje« najstnikov, ki je prilagojen času, v katerem živimo.

Dodaj na seznam želja

Najstniki

V njem boste našli zlata pravila skrbi za najstnike, opis najpogostejših napak, ki jih starši delajo pri vzgoji najstnikov, in najpogostejših najstniških težav, nasvete za obravnavanje značilnih »najstniških« tem, kot so prva ljubezen, spolnost, šola, vrstniško nasilje, internet, pomoč doma, prijatelji, ločitev staršev, skrb za videz ipd., izvedeli pa boste tudi, katere so »običajne« tegobe odraščanja in pri katerih bi bilo dobro poiskati strokovno pomoč.

»Najstništvo je res zelo zahtevno poglavje človekovega razvoja tako za otroke kakor tudi starše. Naporno, ne samo zahtevno. To je tudi čas, ko starši delamo več napak, kot si mislimo, in več kot v otrokovih zgodnejših letih. (…) Knjiga me je navdušila s praktičnimi nasveti nekoga, ki ima za sabo kilometre pogovorov, svetovanja, reševanja težav konkretnih najstnikov. Ni le teoretično razpredanje, je tudi praktičen vpogled v pogoste in manj pogoste težave mladostnikov.« - Iz spremne besede Jane Zirkelbach, urednice revije za najstnike Pil in dolgoletne šolske psihologinje

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610146414
Leto izdaje 2017
Število strani 240
Dimenzije 20,0 x 14,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Ana Kandare Šoljaga
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Najstniki
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Najstniki

Cena 22,98 €