Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Največja egipčanska sanjska knjiga

Na zalogi
SKU
978-961-93030-6-1
Dodaj v primerjavo
Cena 17,90 €
Dodaj na seznam želja

Največja egipčanska sanjska knjiga, sestavljena po najstarejših kaldejskih, perzijskih, egipčanskih in grških rokopisih ter po starem ustnem izročilu. Pred seboj imamo zelo staro sanjsko knjigi, v kateri so shranjene razlage sanj po prastarih virih Egipčanov, Kaldejcev in Perzijcev. Naletimo pa tudi na novejša gesla, ki so jih dodali pred približno sto leti, ko je bila knjiga zadnjič ponatisnjena, in sicer v hrvaški izdaji.

Človek se vedno sprašuje, kaj so sanje, od kod izvirajo, ali nam kaj sporočajo, ali pa so le prazna pena. Današnji znanstveniki so razdeljeni, eni trdijo, da so sanje nekakšna blodnja možganov, drugi pa vidijo v sanjah mnogo večji pomen in si obetajo, da bo v naslednjih letih z novimi znanstvenimi metodami prišlo do šokantnih odkritij.

Če smo še tako sodobni in z nogami na tleh, nas bo vendarle zanimalo, kaj pomenijo nenavadne sanje in bi radi izvedeli,kaj nam sporočajo, na kaj nas opozarjajo in kaj nam svetujejo na svoj nenavaden sanjski način. Zato bomo mnogi zjutraj segli po sanjski knjigi.

Ker imamo v rokah zelo staro sanjsko knjigo, so gesla mnogokrat arhaična. Vendar pa so gesla za čustvovanje, čutenje, značajske poteze in človekov ustroj vedno enaka, spreminjala in napredovala sta znanost in tehnika, zato lahko sanje, ki se dotikajo teh področij, v mislih ustrezno "prevedemo".

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93030-6-1
Leto izdaje 2015
Število strani 143
Dimenzije 14,5 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Gral Ve d.o.o.
Avtor uredila Edvina Novak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Največja egipčanska sanjska knjiga
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Največja egipčanska sanjska knjiga

Cena 17,90 €