Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Največja knjiga voščil

Na zalogi
SKU
978-961-6008-38-9
Dodaj v primerjavo
Cena 15,00 €
Dodaj na seznam želja

Predstavljamo vam NAJVEČJO KNJIGO VOŠČIL, ki vsebuje 400 izbranih voščil za vse priložnosti.

V letu je veliko najrazličnejših praznikov; nekatere slavimo in praznujemo bolj, druge manj. Žal na nekatere včasih tudi pozabimo …

V navadi je, da za praznike pišemo čestitke ali voščilnice, čeprav si danes veliko ljudi pri čestitanju pomaga kar s sodobnimi elektronskimi sredstvi. Največkrat se zgodi, da sedimo in sedimo pred odprto čestitko in niti ne vemo, kaj bi na prazen in bel papir napisali slavljenki ali slavljencu. Potem sem ter tja premetavamo besede, a nam verzi in misli ne gredo in ne gredo od rok.

V Največji knjigi voščil vsebuje strnjen izbor najbolj priljubljenih in najbolj uporabnih voščil. V kupu starih knjig in šolskih zvezkov se je skrivala drobna, na roko napisana knjižica. Na njenih straneh se je skrivalo na tisoče lepih misli, imenitnih verzov in rim. V teh besedah je bilo veliko dobrih, od srca izrečenih želja; prav take so za to knjigo zbirali in jih skrbno nabrali za zvrhan koš.

Tako je nastala Največja knjiga voščil, ki vas bo spremljala vse praznične dni v letu. Lahko jih boste prepisali ali pa jih slavljencu prebrali osebno. Seveda lahko s pomočjo vseh teh voščil oblikujete tudi svoje verze, dodate svoje misli, skratka, voščilo lahko s svojo domišljijo napišete po svoje. In ko se boste spet spraševali, kaj naj bi napisali na bel papir v čestitki, potem le pobrskajte po straneh Največje knjige voščil.

Prepričani smo, da bodo vaši prijatelji, sorodniki in znanci z veseljem prebrali tisto, kar jim sporočate. Ker so voščila iskrena, lepa in preprosta. Popestrila bodo praznovanje rojstnega dne, obletnice, godu, ali pa velike noči, božiča in novega leta …

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6008-38-9
Leto izdaje 2012
Število strani 327
Dimenzije /
Vezava Trda
Izdal Harlekin No. 1
Avtor Primož Hieng
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Največja knjiga voščil
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Največja knjiga voščil

Cena 15,00 €