V vrečki ni artiklov.
Napovedi borznega investitorja

To ni knjiga o tem, kako zaslužiti milijon. To je knjiga za tiste vlagatelje, ki želite za vložen denar solidne donose.

Kaj se zdaj dogaja na tujih borzah …
Nauki iz primera Apple …
Katere delnice so aktualne …
Stvarnost borznega trga v Sloveniji …

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja se je dalo zaslužiti z delnicami. V desetletju po letu 2000 se je dalo zaslužiti s surovinami. Zadnjih dvajset let so dobro »delale« obveznice. Kam bodo šli borzni trgi danes, ko je Evropa razdeljena, Amerika zadolžena in Kitajska zasičena s tovarnami?

Avtor je v svojih dosedanjih knjigah To je borza, Skrivnosti borze ter Prihodnost borze in gospodarstva večinoma uspešno napovedal borzne trende in področja oziroma regije, v katerih so finančni trgi prosperirali. Tako je leta 2008 napovedal vzpon ameriške in nemške borze, kar se je tudi uresničilo.

Knjiga je preplet resničnih zgodb o svetovno pomembnih finančnikih, ocen o prihodnosti trga delnic in analiz o tem, od česa so bile v zadnjih letih posamezne borze najbolj odvisne. Predstavljene so analize za ameriški, nemški, evrski, italijanski, španski in slovenski borzni trg. Izsledki analiz kažejo, da vsak od naštetih trgov v posameznih okoliščinah reagira drugače. Nekateri so bolj odvisni od obrestnih mer, drugi od gospodarske rasti, tretji od političnih dejavnikov. Rezultati analiz vam bodo zanesljivo dragoceni pri investicijskih odločitvah.

Bralci se boste tudi seznanili z dogajanji v zvezi s propadom banke Lehman Brothers ter dogajanji v drugih velikih bankah na Wall Streetu med leti 2008 in 2012. Spoznali boste dogajanja v ozadju visokih finančnih krogov in izvedeli za številna imena, ki lahko zasledite v dnevnih finančnih novicah. V knjigi boste spoznali pravi značaj najvplivnejših ljudi v svetu financ današnjega časa. Gre za ljudi, kot so Hank Paulson, Timothy Geithner, Jamie Dimon, Lloyd Blankfein in drugi. Vlagatelj si bo lahko na koncu odgovoril na pomembni vprašanji. Ali bodo delnice rasle in kje? Ali je omenjenim ljudem mogoče zaupati?

9789619346600 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/n/a/napovedi_borznega.jpg 9789619346600
18.05 EUR 2021-09-22 Zaloga: Na zalogi
-5%

Napovedi borznega investitorja

Napovedi borznega investitorja Zlatko Turkovič

To ni knjiga o tem, kako zaslužiti milijon. To je knjiga za tiste vlagatelje, ki želite za vložen denar solidne donose.Kaj se zdaj dogaja na tujih borzah …Nauki iz primera Apple …Katere delnice so aktualne …Stvarnost borznega trga v Sloveniji …V devetdesetih letih prejšnjega stoletja se je dalo zaslužiti z delnicami. V desetletju po letu 2000 se je dalo zaslužiti s surovinami. Zadnjih dvajset let so dobro »delale« obveznice. Kam bodo šli borzni trgi danes, ko je Evropa razdeljena, Amerika zadolžena in Kitajska zasičena s tovarnami?Av...

Vroča cena: 18,05 €

Prihranek: 0,95 € (5%)

Redna cena: 19,00 €

Podrobnosti artikla Napovedi borznega investitorja

ISBN 9789619346600
Leto izdaje 2013
Število strani 192
Dimenzije 13,4 x 21,0
Vezava Ne
Izdal Soleco
Avtor Zlatko Turkovič

O avtorju Napovedi borznega investitorja

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).