V vrečki ni artiklov.
Narava zdravi s hrano - Dieta s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave
Motnje v delovanju trebušnih organov so začetek številnih bolezni, ki jih moderna medicina ne povezuje s prehrano. Pa vendar jih lahko odpravimo ali vsaj bistveno omilimo s prehrano, ki te organe razbremeni in poživi. Prav z izbiro prave hrane bomo po najbolj naravni poti pomagali ohraniti svoje zdravje. Knjiga ¯Narava zdravi s hrano® nas strokovno, vendar v vsem razumljivem jeziku uči, kako si bomo z izbiro prave hrane olajšali življenje in pomagali povrniti zdravje. V njej avtorica predstavlja dieto, ki je nastala v Sloveniji. Oblikoval jo je mag. Petar Papuga, dr. med., v njej je upošteval stara znanja in dognanja sodobnih nutricistov. To je nova kuharica z zdravo hrano za tiste, þ ki bi radi z zdravo prehrano uredili svojo prebavo in telesno težo, þ ki so zboleli za boleznimi neznanega ali delno pojasnjenega izvora, þ za bolnike z multiplo sklerozo, þ za gostince, ki bi radi ponudili svojim obiskovalcem zdravilen obrok. Knjiga prinaša več kot 160 receptov za pripravo okusnih zdravih obrokov z uporabo živil, ki jih kupimo v domači trgovini. Našli boste recepte za þ Solate þ Juhe þ Beljakovinske jedi þ Škrobne jedi za vsak dan þ Tople obroke na hitro þ Sladke jedi in slaščice þ Hladne prigrizke Desetina knjige je namenjene predvsem bolnikom z multiplo sklerozo. Zbranim podatkom o tej bolezni in učinkih prehrane na njen potek je dodano poglavje o oljih. Sledi predlog, kako vsak bolnik oblikuje svojo dieto, in zapis avtorice knjige o sedmih letih življenja z dieto in multiplo sklerozo.
12398 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/v/c/vcv.jpg 978-961-91805-3-2
19.9 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Narava zdravi s hrano  - Dieta s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave

Narava zdravi s hrano - Dieta s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave Duška Meh Petar Papuga Polona Kresal Bizaj

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Motnje v delovanju trebušnih organov so začetek številnih bolezni, ki jih moderna medicina ne povezuje s prehrano. Pa vendar jih lahko odpravimo ali vsaj bistveno omilimo s prehrano, ki te organe razbremeni in poživi. Prav z izbiro prave hrane bomo po najbolj naravni poti pomagali ohraniti svoje zdravje.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Narava zdravi s hrano - Dieta s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave

ISBN 978-961-91805-3-2
Leto izdaje 2008
Število strani 136
Dimenzije 14,8 x 21,0
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Duška Meh
Petar Papuga
Polona Kresal Bizaj

O avtorju Narava zdravi s hrano - Dieta s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Narava zdravi s hrano  - Dieta s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave

Oglejte si tudi