KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...

Naravna zdravila

V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil!

Pa bo naše življenje zato res postalo lažje ali se bomo kmalu znašli v še večjih težavah, ko nam bodo močne učinkovine poškodovale še želodec, jetra in ledvice? Odgovor na ta vprašanja boste lahko prebrali v novem priročniku iz edicije Preverjene naravne rešitve: Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih …

Ali obstaja drugačna, manj tvegana rešitev - naravna zdravila?

Naravna zdravila, ki so po krivici odrinjene na stran, zmorejo veliko več, kot si predstavljamo.

Ali ste vedeli:

- da sta arnika in lovor po svojih protibolečinskih močeh primerljiva z nesteroidnimi antirevmatiki?
- da kakovostni gabezovi pripravki v številnih kliničnih študijah dokazujejo, da so močnejši od protibolečinskih mazil, ki vsebujejo učinkovino diklofenak (Voltaren, Naklofen …)?
- da vrbova skorja deluje sicer malo bolj počasi, vendar doseže enake učinke kot sintezna acetilsalicilna kislina, pri tem pa je veliko bolj nežna do želodca?
- da šentjanževka odlično pomaga pri vnetih živcih, kot je ishiadični?

Seznam rastlin, ki zmanjšujejo našo občutljivost na bolečine ter delujejo protibolečinsko in protivnetno, je zelo dolg in obetaven. Če znamo naravna zdravila pravilno uporabiti, lahko močno zmanjšamo uporabo bolj tveganih zdravil.

Tudi druge naravne metode so nam lahko v veliko pomoč. Obkladki, masaže, termalne vode, funkcionalna hranila zmorejo veliko več, kot si mislite, le pravilno jih je treba izbrati in uporabiti.

9789619403181 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naravne_resitve_za_bolecine.jpg 9789619403181
29.9 EUR 2021-06-27 Zaloga: Na zalogi

Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...

Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih... Sanja Lončar

Preverjene naravne rešitve za življenje in preživetje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
V zadnjih desetih letih se je poraba analgetikov v Sloveniji povečala za kar 53 %! Med desetimi najbolj pogosto predpisanimi zdravili v letu 2016 je kar 5 protibolečinskih zdravil! S to knjigo lajko porabo le-teh zelo zmanjšamo.
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...

O avtorju Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...

Sanja Lončar

Sanja Lončar

Sanja Lončar že več kot 20 let živi v Sloveniji. Živi v sozvočju z naravo in vodi projekt Skupaj za zdravje človeka in narave. Poleg tega Sanja Lončar piše samostojne knjige in prireja predavanja o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. 

Več o Sanja Lončar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Naravne rešitve za bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici, kolenih...

Oglejte si tudi