Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml

Na zalogi
SKU
987987987944
Dodaj v primerjavo
Cena 13,85 €

To olje prihaja iz osrčja eksotičnih polinezijskih otokov. Je naravni vlažilni preparat, izdelan po lokalnem tradicionalnem receptu, ki je bil skrivnost, več stoletij, nenavadno lepih domačink. Njegove edinstvene rezultate dobimo s kombiniranjem izvlečkov sočnih kokosov in prelepe arome tisočih drobnih cvetov gardenije. Za hitro povrnitev vlažnosti in prelepo aromo kože, lahko naravno olje nanesete direktno na kožo, saj se odlično obnese tudi, kot masažno olje.

Dodaj na seznam želja

Kopalno olje

Voda in mila sušijo kožo in s tem pospešujejo proces staranja kože. To lahko naravno preprečite z uporabo naravnih olj, kadarkoli se odločite za kopel.

Kopalna olja povrnejo koži njeno naravno vlažnost, obenem vam pomagajo pri sprostitvi in doživetju nepozabnih učinkov aromaterapije.

Vaša koža bo še dolgo po kopeli pokrita z aromatičnim vlažilnim filmom, ki jo ščiti pred izgubo vlage.

Pokrovček kopalnega olja zadostuje, da napolnite vašo kopalnico s prečudovito naravno aromo.

Vsaka steklenička kopalnega olja vsebuje posušen cvet, obdan z naravnim oljem, kar pričara edinstven izgled izdelka.

Stekleničke so narejene iz visoko kakovostnega nezlomljivega materiala, ki zagotavlja varno uporabo za vse družinske člane.

Mineralne soli ali peneče (fizzy) soli, s souporabo naravnih kopalnih olj, so popolna kombinacija za oskrbo vaše kože z vsemi najpomembnejšimi sestavinami za popolno nego.

Za hitro povrnitev vlažnosti in prelepo aromo kože, lahko kopalno olje nanesete direktno na kožo, saj se odlično obnesejo kot masažna olja.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Spletna knjigarna in založba Cangura.com
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml
Vaša ocena
Back to Top

Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml

Cena 13,85 €