V vrečki ni artiklov.
Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml

Kopalno olje

Voda in mila sušijo kožo in s tem pospešujejo proces staranja kože. To lahko naravno preprečite z uporabo naravnih olj, kadarkoli se odločite za kopel.

Kopalna olja povrnejo koži njeno naravno vlažnost, obenem vam pomagajo pri sprostitvi in doživetju nepozabnih učinkov aromaterapije.

Vaša koža bo še dolgo po kopeli pokrita z aromatičnim vlažilnim filmom, ki jo ščiti pred izgubo vlage.

Pokrovček kopalnega olja zadostuje, da napolnite vašo kopalnico s prečudovito naravno aromo.

Vsaka steklenička kopalnega olja vsebuje posušen cvet, obdan z naravnim oljem, kar pričara edinstven izgled izdelka.

Stekleničke so narejene iz visoko kakovostnega nezlomljivega materiala, ki zagotavlja varno uporabo za vse družinske člane.

Mineralne soli ali peneče (fizzy) soli, s souporabo naravnih kopalnih olj, so popolna kombinacija za oskrbo vaše kože z vsemi najpomembnejšimi sestavinami za popolno nego.

Za hitro povrnitev vlažnosti in prelepo aromo kože, lahko kopalno olje nanesete direktno na kožo, saj se odlično obnesejo kot masažna olja.

987987987944 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/n/a/naravno-kopalno-olje-monoi-de-tahiti-250ml.png
13.85 EUR 2021-09-24 Zaloga: Na zalogi

Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml

Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml

To olje prihaja iz osrčja eksotičnih polinezijskih otokov. Je naravni vlažilni preparat, izdelan po lokalnem tradicionalnem receptu, ki je bil skrivnost, več stoletij, nenavadno lepih domačink. Njegove edinstvene rezultate dobimo s kombiniranjem izvlečkov sočnih kokosov in prelepe arome tisočih drobnih cvetov gardenije. Za hitro povrnitev vlažnosti in prelepo aromo kože, lahko naravno olje nanesete direktno na kožo, saj se odlično obnese tudi, kot masažno olje.
Cena: 13,85 €

Podrobnosti artikla Naravno kopalno olje Monoi de Tahiti - 250 ml

Izdal Spletna knjigarna in založba Cangura.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).