Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Naravno zdravilo proti raku - IP6 z inositolom

Na zalogi
SKU
961-6282-41-7
Dodaj v primerjavo
Cena 10,51 €
Tabletka IP6 z inositolom proti raku je deležna velike pozornosti v Washingtonu - predvsem zaradi oseb, ki se osebno zelo zanimajo zanjo ali so udeležene pri reformi zdravstva in nadzorne komisije. Dejansko je kongresna komisija med prvimi zahtevala izvode te knjige. Spoznajte, kako uporabljati najbolj učinkovito naravno tabletko proti raku, kar jih poznamo do zdaj.
Dodaj na seznam želja

Najbolj eksplozivna in pomembna informacija, ki rešuje življenja in se je kdajkoli znašla med dvema platnicama. Megan Shields, MD.

Hočem, da vsak moj pacient prebere to knjigo in začne jemati to naravno sredstvo proti raku. Da, tako je pomembna. Gary Wikholm, MD.

Dr. L. Stephen Coles in David Steinman prinašata Američanom najbolj pomembne podatke, ki rešujejo življenja in ki jih bodo kdajkoli imeli priložnost dobiti. Michael Murray, ND.

Hvala Bogu, da sta Coles in Steinman ameriški javnosti končno razkrila te informacije! Garry Gordon, MD., D.G., MD.(H), predsednik International College for Advanced Longevity Medicine

Tabletka IP6 z inositolom proti raku (CelI Forte with IP6 and inositolTM firme Enzymatic Therapy) je te dni deležna velike pozornosti v Washingtonu - predvsem zaradi oseb, ki se osebno zelo zanimajo zanjo ali so udeležene pri reformi zdravstva in nadzorne komisije. Dejansko je kongresna komisija med prvimi zajtevala izvode te knjige.
Iz virov, ki so blizu tako NCI (National Cancer Institute) kot dogajanjem na kapitolskem griču, smo izvedeli, da se je Dan Burton, kongresnik iz Indiane ter predsednik Government Reform and Oversight Committee, novembra srečal z direktorjem NCI dr. Richardom Klausnerjem. In o čem sta se pogovarjala? Kako čim prej spraviti IP6 z inositolom do kliničnih raziskav:
Spoznajte, kako uporabljati najbolj učinkovito naravno tabletko proti raku, kar jih poznamo do zdaj. Kombinacija teh snovi je uporabna za zmanjšanje tveganja za nastanek skoraj vseh vrst raka in za terapevtske namene. To knjigo bo nekoč potreboval vsak drugi Američan za zdravljenje raka. Govori o varni tabletki proti raku, ki bi io moral jemati vsak Američan že danes...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6282-41-7
Leto izdaje 2005
Število strani 108
Dimenzije 14,0 x 21,8
Izdal Mavrica d.o.o.
Avtor L. Stephens Coles David
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Naravno zdravilo proti raku - IP6 z inositolom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Naravno zdravilo proti raku - IP6 z inositolom

Cena 10,51 €