KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije

Knjige H. G. Wolffa, dr. med. vet., so že dolgo časa priljubljene tako pri veterinarjih in homeopatskih zdravnikih kot tudi pri številnih rejcih, ki so po avtorjevih navodilih vedno znova uspeli pomagati svojim štirinožnim ljubljenčkom.
Razen Hahnemannovega Organona racionalnega zdravljenja lahko brez pretiravanja rečemo, da se v zadnjem stoletju na nemškem govornem področju nobeno homeopatsko delo ni razširilo v tako kratkem času kot knjige doktorja Wolffa. Prevedene so bile v več jezikov in prenesene celo v Braillovo pisavo. Pred nami je že štirinajsta izdaja. 

Doktor Wolff jo je ponovno temeljito predelal in ob zaključku dodal, da ne bi mogel ničesar več izboljšati. S strokovnega, stilističnega in didaktičnega vidika je zadnjo izdajo občutil kot kronanje svojega dela in niti slutil ni, da mu bo smrt tako kmalu iztrgala pero iz roke.Doktorja Wolffa je prevevala globoka ljubezen do živali, pa tudi do ljudi, ki skrbijo za svoje štirinožne prijatelje. Povsem na mestu je primerjava v pismu enega najbolj navdušenih bralcev njegovih del, ki ga je poimenoval kot ponovno rojenega Frančiška Asiškega.
Njegovi nasveti so bili tako uspešni, da se z njim niso posvetovali le rejci, ampak tudi ljudje v zvezi z lastnimi obolenji.
Bil je senzibilen človek, z izjemnim darom natančnega opazovanja, ki je kljub velikim uspehom živel po načelu »biti več kot je videti navzven«.
S svojimi knjigami je odločilno prispeval k širjenju homeopatije ne le v krogu laikov, temveč tudi v veterini in posredno v humani medicini. S tem je utrl pot znanstvenemu priznanju homeopatije. Štirinajsta izdaja knjige predstavlja njegovo duhovno dediščino. Največje priznanje tej neprecenljivi dediščini bo, če bomo homeopatijo, ki je bila oblikovana po strogih pravilih Hahnemanna in njegovih naslednikov, vsakodnevno uporabljali in beležili njene rezultate.
Avtorju, ki bo ostal nepozaben, dolgujemo zahvalo v imenu ljudi in živali. Naj bo ta knjiga, tako kot vse predhodnice, v korist mnogim živalim in s tem tudi ljudem!

978-961-6837-30-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/1/3/13352_13509_170x260.jpg 978-961-6837-30-9
5.99 EUR 2021-06-26 Zaloga: Na zalogi

Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije

Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije Hans Günter Wolff

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 29 zlatnikov = 0,29 €.
Knjige H. G. Wolffa, dr. med. vet., so že dolgo časa priljubljene tako pri veterinarjih in homeopatskih zdravnikih kot tudi pri številnih rejcih, ki so po avtorjevih navodilih vedno znova uspeli pomagati svojim štirinožnim ljubljenčkom.Razen Hahnemannovega Organona racionalnega zdravljenja lahko brez pretiravanja rečemo, da se v zadnjem stoletju na nemškem govornem področju nobeno homeopatsko delo ni razširilo v tako kratkem času kot knjige doktorja Wolffa. Prevedene so bile v več jezikov in prenesene celo v Braillovo pisavo. Pred nami je že štirinaj...
Cena: 5,99 €

Podrobnosti artikla Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije

ISBN 978-961-6837-30-9
Leto izdaje 2011
Število strani 265
Dimenzije 13,5 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Anu Elara
Avtor Hans Günter Wolff

O avtorju Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).