Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nasveti in izkušnje iz prve roke, 2. knjiga

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616487917
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €
Dodaj na seznam želja
Pred vami je druga knjiga iz serije Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 340 straneh ponuja obilico zanimivih naravnih receptov. Receptov, za katere sestavine lahko naberemo na domačem vrtu ali bližnjem travniku. 

Zapisani so po ljudskem izročilu, zato seveda niso farmakološko preizkušeni, z njihovo pomočjo pa si lahko pripravite zdravo kremo ali pa različne pripravke za blaženje bolečin in izboljšanje naravne odpornosti.

Pomagajmo si sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije. Poiščimo si primerno športno aktivnost zunaj telovadnic, v naravi, ki nas bo okrepila. Uživajmo zdravilne sadove narave. Najboljše stvari v življenju so zastonj – izrabimo jih! 

Narava je pri zdravljenju vseh vrst bolezni neizčrpna. Lahko pozdravi tako na novo odkrite bolezni kot bolezni, ki jih še odkrivamo. Zato torej raziskujmo naravo, zbirajmo nove recepte, jih preizkušajmo in skupaj z nasveti dopolnimo v knjigo receptov, prav tako, kot je zdaj pred vami.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616487917
Leto izdaje 2015
Število strani 341
Dimenzije 15,0 x 20,0
Vezava Špiralna
Izdal Grafika Gracer
Avtor Darja Rojec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nasveti in izkušnje iz prve roke, 2. knjiga
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nasveti in izkušnje iz prve roke, 2. knjiga

Cena 23,00 €