V vrečki ni artiklov.
Nauki življenja in duše

Duhovnost

Avtorica poglobljeno opisuje, na kakšen način jo je Greta v Laliosu učila duhovnega zdravljenja z božansko ljubeznijo, ravnanja z ljubeznijo, čutiti in biti ljubezen, pa tudi na življenje, stvari in bitja gledati z duhovne plati – z ljubeznijo. Bistvo njenega učenja je bilo, kako prisluhniti srcu in svojim sanjam ter prepoznati njihova prava sporočila. 

Po zaključenem učenju pri Greti se Arnold, Klara in Aurora pridružijo živalim, s katerimi potujejo v kraj, kjer je tudi poleti zima. Na poti doživijo neverjetne stvari in opazujejo različna pretekla življenja, na podlagi katerih gredo skozi duhovne preizkušnje ter prihajajo do pomembnih spoznanj.

V knjigi so predstavljeni izseki preteklih življenj posameznikov, pridobljeni na podlagi vpogledov v duhovno knjižnico božanske ljubezni, ter prikazi, kako ljudje reagiramo in kako svoje lastnosti krepimo oziroma usmerjamo. Pomembno je, da znamo v dejanjih preseči ponavljajoče se negativne vzorce obnašanja in da krepimo dejanja pozitivnih čustev. Ne pozabimo, da ni nič samoumevno. Hvaležnost in ljubezen sta pot k univerzalni ljubezni. 

Včasih se nam zdi, da smo v brezizhodni situaciji, da nimamo rešitve. Sprašujemo se, ali smo krivi mi ali drugi. Potrebno se je usmeriti v rešitev, v spremembo pogleda na situacije in dogodke. Rešitev poiščimo znotraj sebe, v svojem srcu. Odločajmo se iz ljubezni, ne iz jeze, ljubosumja, maščevalnosti ali drugih negativnih čustev. Odločitev iz ljubezni je vedno pravilna rešitev. 

V telesu se učimo posamično in hkrati povezano z namenom, da spet postanemo ENO, eno v ljubezni. Pot si izberemo sami. Napačne poti ni, je samo daljša ali krajša. Ni krivcev, je samo učenje – vzrok in posledica. Ljubezni ne živimo le v besedah, temveč tudi v dejanjih.

9789612908133 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/n/a/nauki-zivljenja-in-duse.jpg 9789612908133
25 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Nauki življenja in duše

Nauki življenja in duše Aurora Anima Mea

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Knjiga Nauki življenja in duše opisuje potovanje dvanajstletne deklice Aurore v duhovni svet in odpira povsem drugačen pogled na življenjske situacije.
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Nauki življenja in duše

ISBN 9789612908133
Leto izdaje 2020
Število strani 264
Dimenzije 22,0 x 15,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Biseri
Avtor Aurora Anima Mea

O avtorju Nauki življenja in duše

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).