V vrečki ni artiklov.
KOMPLET za temeljno duhovno prakso: Opazovanje sebe + Spominjanje sebe

Spoznati druge pomeni biti moder; spoznati sebe pomeni biti razsvetljen. - Lao Zi

Knjigi Opazovanje sebe in Spominjanje sebe predstavljata celoto, brez katere si duhovne književnosti skorajda ne moremo več predstavljati. 

Skupaj veljata za najbolj podrobno raziskovanje te prakse v angleškem jeziku. Avtor jasno poudari, da je spominjanje sebe le ena polovica temeljne duhovne prakse, ki se imenuje "opazovanje sebe/spominjanje sebe". Drugi učitelji so v preteklosti udarili mimo, ker so upoštevali samo eno ali drugo, namesto da bi upoštevali oba vidika kot eno celoto.

V knjigah si lahko preberete podrobne praktične nasvete, kako gotovo in brez kančka dvoma vemo, da smo prisotni in prebujeni - ne da bi morali seči po domišljiji, teoriji, misli ali laži. Avtor do potankosti razišče objektivne mehanizme za prejemanje povratnih informacij, ki so na voljo sleherniku, da more resnično, brez kančka dvoma in z vso gotovostjo odgovoriti na naslednji dve vprašanji: »Sem zdaj prebujen/-a? Kako to vem?«

Opazovanje in spominjanje sebe sta bistvenega pomena za proces dušnega prebujanja iz nezavednega dremeža. Če ne opazujemo sebe, nismo nič več in nič manj kot roboti, ujeti v nemilost podzavesti, navad in mehanskih sil zunaj in znotraj sebe.

S predstavljenimi metodami boste postali pozorni v pravem pomenu besede. Pozornost bo v vaših rokah postala močno orodje, s katerim boste želi uspehe v odnosih in v življenju na splošno.

Več o knjigi Opazovanje sebe si lahko preberete in jo prelistate tukaj.

Več o knjigi Spominjanje sebe si lahko preberete in jo prelistate tukaj.

45676765878 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/images/catalog/product/placeholder/small_image.jpg
19.12 EUR 2020-06-03 Zaloga: Na zalogi
-60%

KOMPLET za temeljno duhovno prakso: Opazovanje sebe + Spominjanje sebe Rdeči Sokol

* Obvezna polja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 150 zlatnikov = 1,50 €.
Opazovanje in spominjanje sebe sta bistvenega pomena za proces dušnega prebujanja iz nezavednega dremeža. Če ne opazujemo sebe, nismo nič več in nič manj kot roboti, ujeti v nemilost podzavesti, navad in mehanskih sil zunaj in znotraj sebe.

Redna cena: 47,80 €

Vroča cena: 19,12 €

Prihranek: 28,68 € (60%)

Podrobnosti artikla KOMPLET za temeljno duhovno prakso: Opazovanje sebe + Spominjanje sebe

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Rdeči Sokol

O avtorju KOMPLET za temeljno duhovno prakso: Opazovanje sebe + Spominjanje sebe

Rdeči Sokol

Rdeči sokol (dr. Robert Moore) je diplomiral iz angleškega jezika in zgodovine ter magistriral iz angleškega jezika na Državni univerzi v Illinoisu in doktoriral iz sodobne ameriške književnosti na Univerzi v Cincinnatiju. Priznani pesnik je dobitnik številnih nagrad in priznanj za svoje književno ustvarjanje, zato tudi ne preseneča, da je nekdanji prejemnik štipendije za izjemne umetnike in pisatelje Hodder Univerze Princeton. Trenutno poučuje angleški jezik na Univerzi v Arkansasu v Monticellu v ZDA.

Z opazovanjem sebe se ukvarja že več kot 30 let pod vodstvom Gurdjieffovega združenja v Arkansasu, strokovnjaka za meditacijo Osha Rajneesha in duhovnega učitelja Leeja Lozowicka.

Več o Rdeči Sokol

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).