Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ne čakaj na stranke

Na zalogi
SKU
9789619418048
Dodaj v primerjavo
Cena 33,33 €

Ne čakaj na stranke je knjiga, ki bo spremenila vaš pogled na odnose s strankami. Vsebuje ideje, ki vam lahko pomagajo oblikovati učinkovitejšo komunikacijo s strankami. Ne boste več razmišljali o tem, kaj lahko od strank dobite, temveč kaj jim lahko ponudite.

Dodaj na seznam želja

Podjetje

Knjigo lahko berete kot serijo resničnih podjetniških zgodb ali kot priročnik z nasveti za krepitev odnosov s strankami. Vsako poglavje se zaključi z vprašanji: spodbuja vas, da naredite akcijski načrt za boljše, kvalitetnejše odnose s strankami.

Avtorica knjižne uspešnice Ne čakaj na vikend v svoji novi knjigi Ne čakaj na stranke nagovarja podjetnike, vodje, managerje in marketingaše, saj govori o najpomembnejšem kapitalu vsakega podjetja: o strankah in odnosih z njimi.Ti pa se ne začnejo s poslovnimi oz. marketinškimi strategijami, temveč v osrčju vsakega podjetja: pri njegovih zaposlenih.

Maja Golob svoje znanje in izkušnje, ki jih je nabirala doma in tujini, podaja skozi praktične primere reševanja izzivov podjetij različnih panog, s katerimi se bralec zlahka poistoveti. Bralcu nastavi ogledalo, hkrati pa ga spodbuja, da gradi srčne odnose in deluje v dobrobit vseh: strank, zaposlenih, podjetja in družbe.

Odlična poslovna knjiga in navdih za spremembe!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619418048
Leto izdaje 2019
Število strani 191
Dimenzije 15,5 x 21,5
Vezava Mehka
Izdal Spago
Avtor Maja Golob
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ne čakaj na stranke
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ne čakaj na stranke

Cena 33,33 €