Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ne čakaj na vikend

Na zalogi
SKU
9789612853907
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Se želite premakniti s točke, na kateri ste v življenju? Bi radi, da vam ob obveznostih v službi in doma ostane tudi nekaj časa zase? Navdihujoča zgodba in priročnik za ženske, ki bi v svojem življenju rade nekaj spremenile, pa ne vedo, kje in kako začeti.

Dodaj na seznam želja

Življenje

V nenehni dirki s časom se hitro ujamete v začaran krog zahtev, ki jih pred nas postavljajo služba, družina in okolica. Posrkajo vas vsakodnevne obveznosti in sčasoma se zavete, da nimate več hobijev, ne občutite več strasti, nimate več časa zase.

V knjigi Ne čakaj na vikend’ Maja Golob odkrito deli svojo zgodbo o izzivih materinstva, pasteh podjetništva in usklajevanju obojega. Zgodba, v kateri se prepozna vsaka zaposlena mama, se prepleta z vprašanji za refleksijo in vajami za vas: zato, da vam pomaga narediti majhne spremembe v življenju, doseči boljše ravnovesje med delom, družino in prostim časom, ter zaživeti bolj polno, srečnejše življenje.

To je zgodba mame dveh otrok, uspešne podjetnice, ki se je tako kot večina zaposlenih mam znašla pred izzivom: kako uskladiti delo in družino, ter ob vseh obveznostih najti tudi čas zase. Zgodba se prepleta z vprašanji in vajami za vas, ki vam bodo v pomoč, da:

- razmislite, kaj si želite od življenja in kaj vas ovira na poti do cilja;
- se premaknete s točke v življenju, na kateri se trenutno nahajate, do tja, kamor želite priti; 
- poiščete najboljše v sebi;
- najdete ravnovesje med delom in zasebnim življenjem;
- ustvarite prostor za vse tisto, v čemer uživate in kar si želite.

To je vaše življenje, vaš čas, vaša igra – zato ne čakajte na vikend, vzemite življenje v svoje roke in si ustvarite življenje, ki ga zaslužite.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612853907
Leto izdaje 201
Število strani 127
Dimenzije 15,5 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Spago
Avtor Maja Golob
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ne čakaj na vikend
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ne čakaj na vikend

Cena 24,90 €