Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ne mislim, samo ljubim – 2. prenovljena izdaja

Na zalogi
SKU
9789619413807
Dodaj v primerjavo
Cena 12,90 €
Dodaj na seznam želja

Ne mislim, samo ljubim govori o tem, kako je spoznala pravo ljubezen šele takrat, ko je prenehala razmišljati in ko se je ljubezni odprla z vsem srcem in ne z glavo.

V tej knjigi predstavlja svoje osebne izkušnje in situacije iz vsakdanjega življenja, ki so jo naučile, da je ljubeče življenje mogoče. Bralce spodbuja, da prenehajo z intenzivnim razmišljanjem o ljubezni in življenju. Svetuje jim, naj raje dovolijo, da jih v življenju vodi srce.

»Danes vse več ljudi stopa na pot osebnostnega razvoja, saj imamo zmeraj več življenjskih izzivov iz katerih ne najdemo izhoda. Brezpogojna ljubezen je ena in edina rešitev. Vsi veliko govorimo o ljubezni, premalo pa jo udejanjamo. Ljubezen ni teorija - ljubezen potrebuje dejanja,« meni avtorica knjige Aleksandra S. Kelc, ki je naslovnico knjige tudi sama ilustrirala.

Knjiga je namenjena vsem, nežnim, ljubečim, dobrosrčnim, iskrenim in prijaznim ljudem. »Vem, da je v teh ljudeh veliko ljubezni, ki je morda ne upajo polno izraziti in živeti,« razmišlja Aleksandra in dodaja: »Ta svet potrebuje našo ljubezen, zato nagovarjam dobrosrčne ljudi, da pričnejo polno živeti ljubezen, in to tako, kot jim govori njihovo srce.« 

Ne mislim, samo ljubim.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619413807
Leto izdaje 2016
Število strani 122
Dimenzije 14,0 x 21,5
Vezava Mehka
Izdal Studio Saš
Avtor Aleksandra S. Kelc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ne mislim, samo ljubim – 2. prenovljena izdaja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ne mislim, samo ljubim – 2. prenovljena izdaja

Cena 12,90 €