V vrečki ni artiklov.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma).

Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive. Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch je sodobni duhovni glasnik, katerega besede se še naprej globoko dotikajo sveta. Z zgodnjim zanimanjem za religijo in globoko čustveno povezanostjo z duhovnostjo je Neale Donald Walsch večino življenja iskal duhovni smisel, preden je doživel svoj znani pogovor z Bogom. Serija knjig Pogovori z Bogom, ki izhaja iz teh srečanj, je bila prevedena v 37 jezikov, prodana v milijonih in navdihuje ljudi po vsem svetu.

Neale Donald Walsch je napisal 29 knjig o duhovnosti in njeni praktični uporabi v vsakdanjem življenju. Naslovi v seriji With God vključujejo: Pogovori z Bogom (knjige 1, 2 in 3), Friendship with God, Communion with God, The New Revelations, Tomorrow’s God, What God Wants, in Home with God. Sedem knjig v tej seriji je že dve leti in pol na seznamu uspešnic New York Times Bestseller. Najnovejše knjige Neala Donalda Walscha so:  Ko se spremeni, spremeni vse, Edino pomembno, Kaj je rekel Bog, Pogovori z bogom, The Storm Before the Calm in GOD'S MESSAGE TO THE WORLD: You've God Me All Wrong

Knjiga Pogovori z Bogom Neala Donalda Walscha so na novo opredelili Boga in premaknili duhovne paradigme po vsem svetu. Da bi se spopadel z velikanskim odzivom na njegove prispevke, je Neale Donald Walsch ustvaril več projektov za širjenje stikov, vključno s fundacijo CWG, CWG za starše, ekipo človeštva, CWG Helping Outreach in globalnim pogovorom - vsi dostopni na spletni strani https://www.cwgportal.com/. Spletna stran je namenjena pomoči svetu, da se premakne iz nasilja v mir, zmede v jasnost in iz jeze v ljubezen.

Dela so Neala Donalda Walscha popeljala od stopnic Macchu Picchua v Peruju do stopnic japonskih svetišč Japonske, od Rdečega trga v Moskvi do trga St. Petra v Vatikanu in do trga Tiananmen na Kitajskem. In povsod, kamor je odšel - od Južne Afrike do Norveške, Hrvaške do Nizozemske, ulic Züricha do ulic Seula - je Neal Donald Walsch med ljudmi doživel zanimanje, da bi končno našli nov način življenja, v miru in harmoniji. Ljudem je skušal približati novo razumevanje življenja in Boga, kar bi jim omogočilo, da to doživijo.

Neale Donald Walsch živi v južnem Oregonu s svojo ženo Em Claire, ki je ena izmed najnovejših ameriških pesniških glasov. Veliko potujeta po svetu, govorita občinstvu in delita sporočila iz pogovorov z Bogom, prav tako pa ponujata zdravilna sporočila, ki jih vsebuje Egova poezija. 

Spletna stran Neala Donalda Walschawww.nealedonaldwalsch.com 

Dela Neala Donalda Walscha: Srečnejši od Boga, Kaj je rekel Bog, Edino pomembno in Ko se vse spremeni, spremeni vse

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani