V vrečki ni artiklov.
Nebesa obiskujejo

Od prazgodovine človeštva do modernega utripa družbe je človek pogledoval v Nebo in spraševal: »Zakaj?«

Ko so nebesa odgovorila, so vdihnila življenje knjižni uspešnici Nebesa odgovarjajo, katere sem skrbno zapisovala… besede učenj, modrosti in večne ljubezni. Ure so tiktakale in čas nove dobe je mnogim ljudem odstrl tančico med Nebesi in Zemljo. Ko so se tančice odkrile, so ljudje spoznali, da obstaja toliko več kot vidijo  človeške oči. Tisto, kar znanost raziskuje, človeško srce pa čuti se je približalo Zemlji in obsedelo na človeški dlani kot najlepši metulj.

Po letu 2012, ki je z veliko preobrazbo spreminjal svet mnogim so tako ljudje postali željni znanj in spoznanj, ki so že tisočletja spala v njih kot pravljična Trnjuljčica. Čakajoča, da se zbudi in spozna lepote življenje. Postavila so se nova vprašanja in radovedne oči so se znova zazrle v Nebo. Čakajoč nove odgovore, ki bodo življenje posameznika pospremila na novo raven obstoja in možnosti.

Človek je vprašal: 

"Zakaj se dogodijo nenavadne, težko razumljive stvari?"
"Je denar dober ali slab?"
"Kako vem kdo je tisti pravi partner s katerim bom do konca življenja?"
"Zakaj se ne spomnimo kdo smo in kakšne so naše naloge na Zemlji?"

Nebesa so vdihnila nadaljevanje in oživela je knjiga, ki jo boste čutili, ne samo brali. Zapisale so se zgodbe o nebeških obiskih, ki bodo ogrele vaše srce v čudežnem napoju. 

33 magičih vprašanj. 33 nebeških biserov, ki tvorijo nit spoznanj, ki odkrivajo skrivnosti življenja. 

Ste pripravljeni, da nanizate svoje bisere in se obdarujete z ogrlico modrosti in lepote? 

9789619317150 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/e/nebesa-obiskujejo026.jpg 9789619317150
34.99 EUR 2021-08-06 Zaloga: Na zalogi

Nebesa obiskujejo

Nebesa obiskujejo Cristy Žmahar

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 174 zlatnikov = 1,74 €.
Postavila so se nova vprašanja in radovedne oči so se znova zazrle v Nebo. Čakajoč nove odgovore, ki bodo življenje posameznika pospremila na novo raven obstoja in možnosti. 33 magičih vprašanj. 33 nebeških biserov, ki tvorijo nit spoznanj, ki odkrivajo skrivnosti življenja.
Cena: 34,99 €

Podrobnosti artikla Nebesa obiskujejo

ISBN 9789619317150
Leto izdaje 2014
Število strani 490
Dimenzije 20,0 x 12,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Potovanje Duše Cristy Žmahar S.P.
Avtor Cristy Žmahar

O avtorju Nebesa obiskujejo

Cristy Žmahar

Cristy Žmahar

Cristy Žmahar ljudje poznajo pod mnogo imeni. Nekateri ji pravijo inspiracijska pisateljica. Drugi so jo okronali za avtorico duhovnih in življenjskih knjižnih uspešnic. Mediji pa so si Cristy Žmahar sposodili prav vse te nazive in jim pridali še enega: duhovna motivatorka.

Cristy Žmahar je hvaležna za vsako besedo, ki jo je od kogar koli prejela v življenju. Vsaka se ji je zasidrala globoko v srce in bila zaslužna za vse, kar lahko danes deli z ljudmi. Na svoji poti, ki se je dotaknila toliko ljudi, je slišala toliko zgodb. Tako posebnih, tako edinstvenih. Vsaka prinaša sporočilo. In vse, kar lahko berete tisti, ki ste dobrodošli na moji spletni strani, je plod … da, tako je. Njene zgodbe Cristy Žmahar.

Več o Cristy Žmahar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).