Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nebesa odgovarjajo

Na zalogi
SKU
978-961-9317-11-2
Dodaj v primerjavo
Cena 22,85 €
Vse od prazgodovine človeštva do današnjega modernega utripa družbe človek pogleduje v nebo in kot majhen otrok, ki prvič spoznava lepote in pasti življenja, sprašuje: "Zakaj?" Glas nebes je vedno šepetal odgovore iskalcem smisla življenja. Nekateri so jih uspeli prepoznati, drugi jih še danes iščejo kot osamljeni jezdeci sredi puščave. A ljubezen je zgradila most med Nebesi in Zemljo in preko veščega peresa mlade duhovne učiteljice so Nebesa razkrila tančice skrivnosti življenja. 44 vprašanj. In 44 odgovorov, ki vam lahko za vedno spremenijo življenje.
Dodaj na seznam želja

Vse od prazgodovine človeštva do današnjega modernega utripa družbe človek pogleduje v nebo in kot majhen otrok, ki prvič spoznava lepote in pasti življenja, sprašuje: "Zakaj?" Glas nebes je vedno šepetal odgovore iskalcem smisla življenja. Nekateri so jih uspeli prepoznati, drugi jih še danes iščejo kot osamljeni jezdeci sredi puščave. A ljubezen je zgradila most med Nebesi in Zemljo in preko veščega peresa mlade duhovne učiteljice so Nebesa razkrila tančice skrivnosti življenja.  44 vprašanj. In 44 odgovorov, ki vam lahko za vedno spremenijo življenje. Poleg odgovorov boste v knjigi popeljani tudi skozi magične zgodbe avtorice in drugih ljudi, ki potrjujejo obstoj višjih dimenzij. Zgodbe o nebeški ljubezni in intervencijah vas vsekakor ne bodo pustile ravnodušne in z zanimanjem jih boste radi prebirali.

Človek je vprašal:
Zakaj imamo strahove? Zakaj se dogajajo krivice? Kaj je smisel življenja? Zakaj nisem samozavesten? Zakaj se moramo odrekati in kaj menite o denarju? Kako živeti bolj polno in srečno življenje? Kaj so Nebesa in kje se nahajajo? Bog, kdo si? Kaj se zgodi po smrti? Kako naj vzgajamo svoje otroke? Ali za vsakega obstaja sorodna duša? ...

NEBESA SO ODGOVORILA. STE PRIPRAVLJENI?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9317-11-2
Leto izdaje 2011
Število strani 304
Dimenzije 30,0 x 12,5
Vezava Trda
Izdal Avrora as
Avtor Cristy Žmahar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nebesa odgovarjajo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nebesa odgovarjajo

Cena 22,85 €