V vrečki ni artiklov.
Nebesa so resnična - Osupljiva resnična zgodba o fantku ter njegovem potovanju v nebesa in nazaj

»Se spomniš bolnišnice, Colton?« ga je vprašala Sonja.
»Ja, mami, spomnim se,« je rekel. »Tam so mi peli angeli.«


Še ne štiriletni ColtonBurpo je bil na pragu smrti, ko so mu morali operirati slepič. Operacijo je čudežno prestal in njegova družina je bila presrečna – ni pa pričakovala zgodbe, ki jo je Colton začel razkrivati nekaj mesecev pozneje.

Colton je namreč staršem omenil, da je med operacijo zapustil telo, to pa podkrepil z natančnim opisom tega, kaj sta mama in oče počela na povsem drugem koncu bolnišnice, medtem ko je on ležal na operacijski mizi. Govoril je o ljudeh, ki jih je tam srečal, čeprav jih v resničnem življenju ni poznal, in pripovedoval o stvareh, ki so se zgodile, še preden se je rodil. Starše je osupnil z opisi nebes, ki so se do zadnje podrobnosti ujemali z zapisi v Svetem pismu, čeprav takrat še ni znal brati.Tako je z otroško nedolžnostjo in preprostim pogumom pripovedoval o srečanju z že davno preminulimi družinskimi člani ter navdušeno opisoval Jezusa, angele in Boga.  

Knjiga Nebesa so resnična bo za vedno spremenila vaše dojemanje večnosti in vam ponudila možnost, da boste videli in verjeli kot otroci, saj – kot pravi Colton – 'v nebesih nihče ni star in nihče ne nosi očal'.

  • Knjiga je že 64 tednov med petimi najbolj branimi izdajami na New York Timesovi lestvici
  • Prevedena je v več kot 35 svetovnih jezikov, vključno z otroško serijo pa v več kot 40 jezikov
  • Samo v Ameriki so prodali 6 milijonov izvodov.
978-961-9315-44-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/previewe3639cbe9e5ff75fe8c07f0c6f6dcbcc.gif 978-961-9315-44-6
16.9 EUR 2020-12-06 Zaloga: Na zalogi

Nebesa so resnična - Osupljiva resnična zgodba o fantku ter njegovem potovanju v nebesa in nazaj

Nebesa so resnična - Osupljiva resnična zgodba o fantku ter njegovem potovanju v nebesa in nazaj Lynn Vincent Todd Burpo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 84 zlatnikov = 0,84 €.
Še ne štiriletni ColtonBurpo je bil na pragu smrti, ko so mu morali operirati slepič. Operacijo je čudežno prestal in njegova družina je bila presrečna – ni pa pričakovala zgodbe, ki jo je Colton začel razkrivati nekaj mesecev pozneje. Knjiga Nebesa so resnična bo za vedno spremenila vaše dojemanje večnosti in vam ponudila možnost, da boste videli in verjeli kot otroci, saj – kot pravi Colton – 'v nebesih nihče ni star in nihče ne nosi očal'.
Cena: 16,90 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Nebesa so resnična - Osupljiva resnična zgodba o fantku ter njegovem potovanju v nebesa in nazaj

ISBN 978-961-9315-44-6
Leto izdaje 2012
Število strani 184
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Avrora as
Avtor Lynn Vincent
Todd Burpo

O avtorju Nebesa so resnična - Osupljiva resnična zgodba o fantku ter njegovem potovanju v nebesa in nazaj

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Nebesa so resnična - Osupljiva resnična zgodba o fantku ter njegovem potovanju v nebesa in nazaj

Oglejte si tudi