Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nedokončana knjiga o tem, kdo smo?

Na zalogi
SKU
9789619463819
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €

Sporočilo knjige je, da življenje, ki ga želimo uresničiti ne zahteva nujno trdega dela ali veliko časa, kajti s pravilnim »razumevanjem« tega, kdo v resnici smo, lahko naše želje uresničimo takoj!

Dodaj na seznam želja

Življenje

Sporočilo knjige je, da življenje, ki ga želimo uresničiti ne zahteva nujno trdega dela ali veliko časa, kajti s pravilnim »razumevanjem« tega, kdo v resnici smo, lahko naše želje uresničimo takoj. Temu pravimo prebujenje, razsvetljenje, to pa zahteva celovito pot, t.j. da združimo naše telo in um s čustveno in duhovno inteligenco in ponovno odkrijemo kdo v resnici smo. Nedokončana knjiga nas popelje na to pot. 

Einstein je nekoč dejal, da »vsak bedak lahko nekaj ve. Bistvo je razumeti.« Temu primerno, Nedokončana knjiga v ospredje ne postavlja intelekta ali vrednost podatkov, temveč pot samorazumevanja, preko katere pričnemo resničnost soustvarjati odgovorno, učinkovito in smiselno. Tako zajamemo najpomembnejše kvalitete stopnje zavesti na kateri se trenutno nahajamo. 

Tej poti smo dali ime odgovorno soustvarjanje: kako odgovorno in učinkovito soustvarjati smiselno resničnost, kajti samo smiselno življenje nas popelje na pot prave sreče in pomena. 

Globoko zajemite sapo, kajti ta knjiga vas bo popeljala dlje, kot ste morda želeli iti. Saj knjiga sama pravi: tisti, ki išče, je odgovor.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619463819
Leto izdaje 2019
Število strani 171
Dimenzije 14,5 x 22,0
Vezava Trda
Izdal Založba Primus
Avtor Joseph Rain
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nedokončana knjiga o tem, kdo smo?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nedokončana knjiga o tem, kdo smo?

Cena 19,95 €