Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Negativni ioni kot način zdravljenja

Na zalogi
SKU
9789619043417
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

Avtorica Lorena Leonardos v knjigi odkriva vam in zdravnikom vpogled v dokazane ugotovitve znanstvenikov po vsem svetu o zdravilnem vplivu negativnih ionov na telo brez stranskih učinkov.

Dodaj na seznam želja

Ionizacija

Simfonija dobrega počutja in užitka se polasti naših teles, ko mali prijatelj ionex ustvari mikroklimo, nabito z negativnimi ioni. Počutimo se kot po nevihti, izzvenijo številne nelagodnosti, ki nas tarejo, predvsem pa smo po delovanju malega ionizatorja bolj sproščeni, umirjeni in polni elana.

Potrditev ugodnega delovanja na organizem temelji na številnih pozitivnih izkušnjah, ki trajajo že desetletja. O uporabi ionizatorja se ne odločamo samo v trenutkih nemoči uradne medicine. V veliko pomoč je že pri polnem zdravju, saj zdravniki venomer priporočamo, da se bo marsikatera zdravstvena težava omilila ali izzvenela, če se bomo lahko izognili stresu.

Da so raziskave vpliva koristnih negativnih ionov na telo pozitivne, je najbolje, da se prepričate sami. Pomembno je, da pridete do dobrih rezultatov brez stranskih učinkov, saj ionizacija omogoča izboljšanje življenjskih pogojev. Če smo ioniziranemu zraku izpostavljeni dalj časa, povzroči izboljšanje z dolgotrajnim učinkom.

Negativni ioni so naravni antidepresiv in so v pomoč pri nespečnosti. Ob prebiranju te knjige ne sme izostati pohvala za izjemen trud, ki ga je avtorica vložila v prikaz in seznanjanje s terapijo, preventivo in higieno okolja z nadvse koristnimi negativnimi ioni.

Morda bodo preizkušene koristi ionizacije marsikoga vzpodbudile, da se bo odločil za podoben korak in zaživel v prijateljstvu in simbiozi s prijaznim prijateljem ionizatorjem ionex. Moje izkušnje potrjujejo prej navedena dejstva.

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, dr. med.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619043417
Leto izdaje 2016
Število strani 132
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka
Izdal Ionex
Avtor Lorena Leonardos
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Negativni ioni kot način zdravljenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Negativni ioni kot način zdravljenja

Cena 23,00 €