V vrečki ni artiklov.

Neizmeren pogum

Neizmeren pogum Dr. Brené Brown

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 156 zlatnikov = 1,56 €.
Ljudje se vsakodnevno srečujemo z lastno negotovostjo, tveganji in čustvi, ki določajo našo ranljivost ter naš pogum. Ne glede na to, ali gre za novo razmerje, pomemben sestanek, ustvarjalni proces ali neprijeten družinski pogovor – v sebi moramo najti pogum, da se spopademo s svojo ranljivostjo in se z vsem srcem predamo cilju.
-25%
 

Vroča cena: 22,40 €

Prihranek: 7,50 € (25%)

Redna cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-79-2
Leto izdaje 2014
Število strani 290
Dimenzije 21,0 x 13,5
Avtor Dr. Brené Brown
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Samopodoba, samozavest in ljubezen do sebe

O avtorju

  Dr. Brené Brown, magistrica socialnega dela, je zaposlena kot raziskovalna profesorica na Fakulteti za socialno delo Univerze v Houstonu. V preteklem desetletju se je posvečala raziskavam s področja ranljivosti, poguma, časti in sramu.

Brené je ugledna predavateljica in je za svoje izobraževalno delo prejela že mnoge nagrade, vključno z nagrado fakultete za izjemne dosežke. Njeno revolucionarno delo so med drugim predstavile medijske hiše PBS, NPR, CNN, bila pa je tudi gostja pogovornih oddaj The Katie Show in Oprah Winfrey Show. 

Njen govor o moči ranljivosti, ki ga je podala v okviru srečanja TEDx v Houstonu, je z več kot 12 milijoni ogledov eden izmed najbolj gledanih posnetkov na strani TED.com. Leta 2012 je na konferenci TED v Long Beachu predstavila zaključni govor z naslovom Listening to Shame

Brené Brown je avtorica knjige Neizmeren pogum (2012), ki je na lestvici najbolje prodajanih knjig pri časniku New York Times zasedala prvo mesto. Poleg tega je med drugim napisala še uspešnici Darovi nepopolnosti (The Gifts of Imperfection - 2010) in Ne gre samo zame (I Thought It Was Just Me - 2007). Je tudi ustanoviteljica in pedagoško-raziskovalna vodja programa The Daring Way (Drzna pot), namenjenega usposabljanju strokovnjakov, ki želijo v praksi preizkusiti njeno delo s področja ranljivosti, poguma, sramu in časti. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Milena

Objavljeno 26.08.2017

Knjiga mi je dala pogum, da hodim po poti, ki sem

Knjiga mi je dala pogum, da hodim po poti, ki sem jo sama izbrala. Neizmerno priporočam vsem, ki se borite z negotovostjo. :)

Nina

Objavljeno 10.04.2017

Bila sem na predavanju avtorice in predstavitvi

Bila sem na predavanju avtorice in predstavitvi knjige. Neizmeren pogum je odtlej moja življenska popotnica. Knjiga mi je pomagala, soočiti se z lastnimi strahovi, ki sem jih skozi življenje vede in nevede potlačevala.

Res priporočam vsem, ki želite postati sproščeni in suvereni v vašem življenju. Neizmeren pogum, ki sem ga v tej knjigi pridobila, je pojedel vse stare vzorce in strahove :)

Nina

Neizmeren pogum

Dr. Brené Brown

Vroča cena: 22,40 €

Prihranek: 7,50 € (25%)

Redna cena: 29,90 €

Oglejte si tudi