Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nekaj vam želim povedati

Na zalogi
SKU
978-961-284-628-2
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €

Avtorica v avtobiografiji prvič na ogled postavlja svojo izredno zanimivo, dinamično in ustvarjalno poklicno pot preko številnih zgodb in anekdot, sprehodi se od svojega otroštva do poklica tožilske pripravnice, namestnice tožilca, okrožne, višje in vrhovne državne tožilke.

Dodaj na seznam želja

Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer v avtobiografiji prvič na ogled postavlja svojo izredno zanimivo, dinamično in ustvarjalno poklicno pot preko številnih zgodb in anekdot, sprehodi se od svojega otroštva do poklica tožilske pripravnice, namestnice tožilca, okrožne, višje in vrhovne državne tožilke. Opisano je tudi obdobje predsedovanja Vlaste Nussdorfer Društvu državnih tožilcev Slovenije in Belemu obroču Slovenije ter številne poti dobrodelnosti.

Vrh kariere Vlaste Nussdorfer je bila funkcija varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije. Prvič javnosti spregovori o svetovih mnogih, ki živijo na robu, ter iskrivo opiše osebne vzpone in padce. Prav te zgodbe so v življenju Vlaste Nussdorfer povezane z mnogimi liki, ki v knjigi dobijo prepoznavne obraze in zaživijo z vsemi človeškimi lastnostmi. Spomini so prežeti s soncem in temo, lepoto in bedo, napisani pa v napetem slogu, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Premnoge tančice življenja Vlaste Nussdorfer se skozi knjigo odstirajo v vprašanju: je bilo vredno?

Odgovor nanj se piše vse do konca.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-284-628-2
Leto izdaje 2020
Število strani 428
Dimenzije 14,0 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Beletrina
Avtor Vlasta Nussdorfer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nekaj vam želim povedati
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nekaj vam želim povedati

Cena 29,00 €