Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nenavadna bralka

Šegava novela o angleški kraljici in o tem, kako lahko branje obrne življenje na glavo Ä izpod peresa enega najbolj cenjenih angleških dramatikov in pisateljev. Bralka iz naslova, res ni navadna Ä je nihče drug kot Njeno veličanstvo, angleška kraljica, ki se čisto po naključju strastno navduši nad branjem, ko njena psa zaideta v bibliobus, parkiran pred Buckinghamsko palačo. Ko kraljica bere vedno več in vedno pametnejše knjige, to povsem spremeni njen pogled na svet, pa tudi odnose z ljudmi, denimo s priliznjenim ministrskim predsednikom in njegovimi zoprnimi svetovalci. Začne se spraševati o ustaljeni ureditvi sveta in izgubi zanimanje za svoje kraljevske dolžnosti. Njena nova strast, ki vedno bolj vznemirja osebje v kraljevi palači, ima seveda presenetljive, malce šokantne in zelo smešne posledice za celotno kraljestvo.
Dodaj na seznam želja
Šegava novela o angleški kraljici in o tem, kako lahko branje obrne življenje na glavo, izpod peresa enega najbolj cenjenih angleških dramatikov in pisateljev. 

Bralka iz naslova, res ni navadna - je nihče drug kot Njeno veličanstvo, angleška kraljica, ki se čisto po naključju strastno navduši nad branjem, ko njena psa zaideta v bibliobus, parkiran pred Buckinghamsko palačo. Ko kraljica bere vedno več in vedno pametnejše knjige, to povsem spremeni njen pogled na svet, pa tudi odnose z ljudmi, denimo s priliznjenim ministrskim predsednikom in njegovimi zoprnimi svetovalci. 

Začne se spraševati o ustaljeni ureditvi sveta in izgubi zanimanje za svoje kraljevske dolžnosti. Njena nova strast, ki vedno bolj vznemirja osebje v kraljevi palači, ima seveda presenetljive, malce šokantne in zelo smešne posledice za celotno kraljestvo.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-259-012-3
Leto izdaje 2008
Število strani 118
Dimenzije 13,3 x 20,3
Izdal Gral Ve d.o.o.
Avtor Alan Bennett
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nenavadna bralka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nenavadna bralka

Cena 15,90 €