Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Neomejen spomin

Na zalogi
SKU
978-961-7083-08-8
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Kako uporabljati višjestopenjske učne prijeme, da bi se učili hitreje, si zapomnili več in bili učinkovitejši

Dodaj na seznam želja

Spomin

Nekateri menijo, da v dobi Googla dober spomin sploh ni več potreben. Drugi menijo, da je naša prirojena sposobnost pomnjenja nespremenljiva ali tudi, da zmožnost pomnjenja s starostjo upada.

Avtor in mednarodni velemojster pomnjenja Kevin Horsley v knjigi Neomejen spomin ovrže nekatere mite, povezane s sposobnostjo pomnjenja, in ponudi niz učinkovitih zamisli in spretnosti za izboljšanje pomnjenja, kar olajša ne samo učenje, temveč celotno življenje.

Predstavljene so številne metode, starodavne in nove, ki so se jih domislili največji človeški umi s področja hitrega učenja in krepitve spomina in jih s pridom uporabljajo mojstri pomnjenja tudi danes. Metode so predstavljene jasno in enostavno, z uporabo metod se naučimo dolgočasne informacije spremeniti v nekaj otipljivega in urejenega, shranjene informacije pa veliko učinkoviteje uporabljamo in povezujemo z novimi vsebinami.

“Popolnoma nič ne dvomim, da bo vse, kar se boste naučili iz te knjige, delovalo – in to izjemno učinkovito.”

Učinkovitost in jasnost predstavljenih metod pomnjenja sta Neomejen spomin umestila na lestvice najbolj prodajanih knjig s tega področja, prodanih je že več kot 300.000 izvodov, prevedena je v 18 jezikov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7083-08-8
Leto izdaje 2021
Število strani 144
Dimenzije 15,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal VBZ
Avtor Kevin Horsley
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Neomejen spomin
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Neomejen spomin

Cena 21,90 €