Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Neskončna igra

Na zalogi
SKU
978-961-90032-4-4
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €

Simon Sinek v knjigi Neskončna igra poskuša orisati, kako bi lahko bolje krmarili po igri, v kateri igramo vsi, saj voditelji, ki posvojijo neskončno miselnost, gradijo močnejše, inovativnejše in bolj navdihujoče organizacije, v katerih ljudje zaupajo njim in drug drugemu.

Dodaj na seznam želja

Simon Sinek

Simon Sinek v knjigi Neskončna igra poskuša orisati, kako bi lahko bolje krmarili po igri, v kateri igramo vsi, saj voditelji, ki posvojijo neskončno miselnost, gradijo močnejše, inovativnejše in bolj navdihujoče organizacije, v katerih ljudje zaupajo njim in drug drugemu.

Simon Sinek je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah. S svojim “zlatim krogom” je osnoval svetovno gibanje ljudi, ki želijo navdihovati vse posameznike in organizacije, da delajo tisto, kar jih navdihuje.

Simon Sinek pravi, da s sodelovanjem lahko dosežemo več in tako tudi več prispevamo okolju. Verjamemo v Sinekovo prepričanje, da je za trajen uspeh podjetja ključnega pomena, da gradimo navdihujoče organizacije, v katerih ljudje zaupajo svojim voditeljem in drug drugemu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-90032-4-4
Leto izdaje 2020
Število strani 276
Dimenzije 14,3 x 21,7
Vezava Trda
Izdal Smart Com
Avtor Simon Sinek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Neskončna igra
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Neskončna igra

Cena 29,00 €