Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Neskončna modrost Akaških zapisov (Knjiga leta 2018)

Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Dostop do Akaških zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanja in osebne rasti, kar jih je na voljo. Lisa nas skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje Akaške modrosti, ki vključuje pet korakov s tremi vibracijskimi ključi, s katerimi neposredno in zlahka dostopate do svojih Akaških zapisov.

Dodaj na seznam želja

 Predviden datum izida je 15. 9. 2021.  

Kaj pomeni PREDNAROČILO oz. PREDNAROČILA KNJIG?

- Prednaročilo je napoved izida nove knjige (datum izida je zapisan pri opisu knjige).
 

- Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu). 

- Po opravljenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu. 

- Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na vseh vplačillnih mestih Pošte Slovenije ali na vaši banki. 

- Vsa prejeta vplačila, navedena do datuma, ki so navedena na predračunu (zadnji rok vplačila prednaročila knjige) in pri opisu knjige, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu. 

- Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo kot uspešna rezevacija knjige v prednaročilu, temveč za te velja redna cena kot za vse ostale knjige. Kar pomeni doplačilo zneska do redne cene. 

- Če boste k naročilu dodali še knjige ali artikle iz obstoječe ponudbe, vam bomo vse naročeno (skupaj s prednaročilom) poslali skupaj ob izidu knjige. V nasprotnem primeru naredite dve ločeni naročili. 


Neskončna modrost Akaških zapisov

Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Dostop do Akaških zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanje in osebne rasti, kar jih je na voljo. Lisa nas skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje Akaške modrosti, ki vključuje pet korakov s tremi vibracijskimi ključi, s katerimi neposredno in zlahka dostopate do svojih Akaških zapisov.

S pomočjo knjige Neskončna modrost Akaških zapisov se boste naučili:

  • umetnosti postavljanja vprašanj, na katere boste prejeli odgovore, ki bodo spremenili vaše življenje na bolje,
  • kako se osvoboditi karme, dušnih pogodb in zavez, ki vas vežejo na negativne življenjske vzorce,
  • zdravilnih orodij Akaških mojstrov, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjem razreševanju starih težav in ustvarjanju življenja v skladu z vašim življenjskim poslanstvom,
  • vibracijskih ključev (svetih molitev) za enostaven, neposreden in lahek dostop do Akaških zapisov.

Lisa Barnett

Lisa Barnett je združila svoje najuspešnejše tehnike, strategije, bližnjice in modrosti, ki jih lahko kadar koli in kjer koli zdaj uporabite sami.

KAJ SO AKAŠKI ZAPISI?

V Akaških zapisih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij. Ne glede na to, kako mlada ali stara duša ste, vaši Akaški zapisi vsebujejo vse vaše misli, občutke, slaba ter dobra dejanja, ki ste jih opravili v tem in preteklih življenjih. Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje.

AKAŠKO POLJE

Akaško polje je del Celote, s katero je neločljivo povezano. Je leva roka Vira, ki vsebuje čisto vse informacije. Obstajajo Mojstri, Učitelji in Bitja Luči, ki samo za vas skrbijo za te informacije. Z njimi se lahko povežete in odgovorili vam bodo na vsa osebna vprašanja, ki jih imate o svojem sedanjem življenju in preteklih življenjih, ki še vedno vplivajo na vas.

Ali ne bi bilo odlično, če bi lahko neposredno dostopali do knjižnice svoje duše, do Akaških zapisov? Lisa Barnett vam ključ, ki odpira vrata do njih, ponuja v čudoviti knjigi Neskončna modrost Akaških zapisov. Z branjem te knjige se boste opolnomočili in se naučili, kako to modrost uporabiti v vsakdanjem življenju. Razširite svoja obzorja! – Cari Murphy, avtorica svetovnih duhovnih uspešnic 

Energija

Iz knjige: 

Ponovno pridobivanje svoje energije  

Ne da bi se sploh zavedali, pustimo našo energijo razpršeno po vsem svetu. Na primer, kadar obiščemo neki čudovit kraj, ga pogosto neradi zapustimo, in tisti del nas, ki si želi ostati, nenamerno pusti delček nas za sabo. To energijo pustimo za sabo, da ohranjamo povezavo. Kadar po telefonu govorimo s prijatelji ali družino, nato odidemo na sestanke in v službo, puščamo dele energije za sabo ob vsakem srečanju, ki nam nekaj pomeni. Kadar smo se odlično imeli na nekem srečanju in še naprej razmišljamo o njem, se ga spominjamo ali ga podoživljamo, pustimo delček sebe. Del naše energije lahko pustimo za sabo celo po razburjeni debati ali prepiru z nekom že samo s tem, ko ostanemo vznemirjeni ali jezni. Pomislite na kumulativni učinek puščanja koščkov energije, raztresene naokoli vse življenje, in ugotovili boste, da je to zelo izčrpavajoče.  

Včasih lahko dejansko občutimo ljudi v različnih predelih svojega telesa. Na primer telepatski kanali okoli oči so povezani z vašimi sinusi. Lahko boste mislili, da imate zamašene zaradi spremembe vremena, vendar je v resnici morda razlog ta, da nekdo razmišlja o vas in ima v svoji glavi pogovor z vami. Morda boste presenečeni, kako pogosto nezavedno pustite svojo energijo povezano z drugimi ljudmi in kraji. To lahko povzroči občutek razdrobljenosti. Kot da niste povsem celi. Ne morete točno določiti, kaj se dogaja, vendar občutite, da niste stoodstotno prisotni.  

MEDITACIJA PONOVNEGA PRIDOBIVANJA SVOJE ENERGIJE  

Začeli boste z dihanjem. Naredite tri globoke vdihe. Ob prvem napolnite vaše celotno telo od konic svojih prstov vse do vrha svoje glave. Globoko in popolnoma izdihnite. Ob drugem vdihu napolnite svoj trebuh, dokler se do konca ne razširi, nekaj trenutkov zadržite in nato počasi izdihnite. Ob tretjem vdihu se osredotočite na področje srca in dovolite, da se vaše srce odpre in razširi, da lahko dihate v miru in radosti. Izdihnite, da sprostite kar koli, kar vam v tem trenutku več ne služi ali vam preprečuje, da bi občutili mir in radost, ki ste ju pravkar vdihnili v svoje srce. 

Nato priprite oči in pustite telesu, da se popolnoma sprosti na stolu. Povabite svojega duha, da se popolnoma spusti v vaše telo. Občutite božansko podporo, ki vas obdaja, ko se povežete z Materjo Zemljo pod vašimi nogami.

Zahvalite se Zemlji, da vas podpira, ko hodite po njej, 
prav vsak dan, ko se premikate naprej na svojem potovanju. 

Pri ozemljitvi vam bo pomagalo, če lahko greste ven in bosi hodite po travi ali pesku na plaži. 

Kjer koli živite, se povežite in užijte zemljo pod nogami ter zaprosite, da bi začutili zemljino energijo, kako teče skozi vaše noge v vaše telo.

Zdaj si predstavljajte, da je nad vašo glavo veliko zlato sonce, približno velikosti košarkarske žoge. Medtem ko se sonce vrti in vrti, določite namero, da priklicuje nazaj vso vašo lastno energijo – vso energijo, ki ste jo pustili razpršeno po svetu. Predstavljajte si, da se ta zlata krogla še naprej vrti nad vašo glavo. Nahaja se nad vašo kronsko čakro in privablja nazaj vso vašo pozitivno in ljubečo energijo, ki ste jo razpršili in pustili za sabo. Energija se topi in združuje z zlatim soncem. Vzemite si trenutek in bodite pozorni na to, kar vidite ali občutite. 

Pustite, da se velika zlata krogla vrti in vrti in vrti, globoko dihajte ter občutite ali opazujte, kako se energija ponovno vrača v zlato sončno kroglo. Zlato sonce privablja vašo energijo nazaj kot magnet. Ko se energija približuje soncu, se spremeni v prelepo, zlato, tekočo sončno svetlobo in ta tekoča sončna svetloba se prelije navzdol v vašo kronsko čakro. Ob vračanju se vaša energija spreminja v vašo najvišjo in najboljšo zlato vibracijo, ki se vrača domov v vaše telo, v vaše energijsko polje, v vašo avro. Vrača se, od koder koli je prišla, vrača se na najboljše mesto, kjer je najbolj potrebna; ni vam treba ugotavljati, kam naj bi šla. Zdaj opazujte, kako se vrtenje sonca počasi ustavlja, saj se je vsa vaša energija, ki vam je zdaj na voljo, vrnila. Opazujte, kako se to čudovito zlato sonce spreminja v kroglo tekoče, zlate svetlobe. 

Zlata krogla se stopi v vaše telo in morda boste začutili toploto, ki preplavlja telo; morda boste energijo občutili kot ščemenje, ki teče skozi vaše telo vse do konic prstov. To je vaša najvišja energija, ki se je zdaj vrnila domov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 45641651
Leto izdaje 2021
Število strani 230
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Lisa Barnett
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Neskončna modrost Akaških zapisov (Knjiga leta 2018)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Neskončna modrost akaških zapisov

Cena 25,90 €