V vrečki ni artiklov.

.Nevrologična motivacija

.Nevrologična motivacija Rudi Kirar

Malo poznana metodologija do vašega uspeha

Nevrologična MOTIVACIJA je nova metodologija, ki jo je avtor razvil v letih praktičnih izkušenj in vrhunskih rezultatov, v sodelovanju z nekaterimi zelo uspešnimi ljudmi. Nevrologična MOTIVACIJA deluje, saj je v omenjenem imenu združen skupek metod, strategij in tehnik zelo uspešnih ljudi, v tej knjigi predstavljen na drugačen način, na novi način, ki vam bo lažje razumljiv. Nevrologična MOTIVACIJA povezuje 3 enostavne komponente vašega uspeha. Beseda NEVRO opomni, da boste morali natrenirati vaš živčni sistem na uspeh in spremeniti vaš način delovanja v možganih. Beseda LOG...
-60%
 

Vroča cena: 11,60 €

Prihranek: 17,40 € (60%)

Redna cena: 29,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-281-256-0
Leto izdaje 2013
Število strani 280
Dimenzije 15,5 x 21,5
Avtor Rudi Kirar
Vezava Mehka
Izdal Rumene strani d.o.o.
Kategorija Uspešnost, denarstvo

O avtorju

  Rudi Kirar je glasbenik po duši, popotnik za sprostitev, športnik po nuji in podjetnik po poklicu. Drugačen. Njegove misli niso bile omejene v družbenih normah in njegova dejanja niso bila v smeri ustaljenih poti. Celo najbolj osnovna dejanja v življenju opravlja drugače, unikatno. Ne zmeni se za družbene norme in pričakovanja, izogiba se negativne energije in črnih misli.

Ker ga pričakovanja družbe niso zanimala, je pustil srednjo šolo in se podal na pot, ki ga je zanimala – podjetništvo. Po nekaj letih stalnega samo-izobraževanja, po vsaj 300 prebranih knjigah o prodaji, vodenju, psihologiji in podjetništvu je res stopil uradno v podjetništvo.

Že v mladih letih je Rudi Kirar kot podjetnik doživel velike uspehe. S poslovnim partnerjem je postavil uspešno podjetje, ki je že prodrlo v kar 4 evropske države. Rudi Kirar nadaljuje svojo podjetniško pot samostojno od aprila 2013. 

Ne gre se le za to, da je dosegel izjemen poslovni uspeh že pri svojih 26. letih. Ne. Pravi, da je bolj pomembno to, kakšen človek je ob tem postal. In kdo je Rudi Kirar v »prostem času«?Navdušen popotnik, zagovornik športa in zdravega načina življenja, soustanovitelj Društva za samorazvoj in ljubitelj humoristične nanizanke Tretji kamen od sonca. Rudi Kirar je zagotovo oseba, ki bo pustila za seboj izjemno zapuščino tistim, ki si želijo v življenju nekaj več … Tisto več, ki je tam zgoraj, povsem na vrhu.

Na svojem ekskluzivnem blogu www.rudikirar.net brezplačno deli nove neprecenljive informacije.

V septembru 2013 so Rudija Kirarja poklicali z najbolj priznane slovenske revije o podjetništvu – Revija Podjetnik, saj so ga prepoznali kot inspiracijsko zgodbo mnogim mladim v podjetništvu. Prispevek si lahko pogledate na povezavi: RUDI KIRAR V REVIJI PODJETNIK

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

.Nevrologična motivacija

Rudi Kirar

Vroča cena: 11,60 €

Prihranek: 17,40 € (60%)

Redna cena: 29,00 €

Oglejte si tudi