Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Neznani prerok Jakob Lorber

Na zalogi
SKU
978-961-6861-38-0
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €
Dodaj na seznam želja

»Vzemi pisalo in piši!« je daljnega leta 1840 zaslišal v svoji glavi Jakob Lorber. Glas mu je razodel, da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve, ki ga je Jezus podal svojim apostolom, v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk.

In Jakob Lorber, Slovenec, zapisoval pa je v nemščini, je pisal štiriindvajset let. Napisal je petindvajset knjig, ki imajo približno deset tisoč strani. Ne samo zaradi obsega, temveč tudi z vidika globokega vpogleda se lahko razodetje označi kot največja posvetitev ali iniciacija. Približno četrtina vsega napisanega se nanaša na razglabljanja o naravoslovnih znanostih. To, kar je zapisal Jakob Lorber, so do tedaj še nikoli slišane skrivnosti o značaju Boga in Njegovega stvarstva.

V knjižici, ki nosi podnaslov »Prerokbe in opozorila za bližnjo prihodnost«, lahko preberemo, kaj je Jakob Lorber zapisal o zgradbi vesolja in potrditve sodobne astronomije o njegovih zapisih, zanimiv je njegov zapis a atomih, snovnih delcih in kaj o tem pravi sodobna znanost, beremo njegovo vedenje o dvojnosti svetlobe, o zmotah materialistične znanosti. Napoveduje ekološke katastrofe. Opisuje, kako razlikujemo pravega od lažnega preroka…

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-38-0
Leto izdaje 2015
Število strani 160
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Kurt Eggenstein
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Neznani prerok Jakob Lorber
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Neznani prerok Jakob Lorber

Cena 14,90 €