V vrečki ni artiklov.

Nikki Alstedter

Lora Pavilack in Nikki Alstedter dobri dve desetletji navdihujeta in vodita zdravo gibanje kot mojstrici pilatesa in učiteljici vadb gyrotonic in nia ter Franklinove metode. Kot poklicni plesalki sta se iz prve roke naučili, kako pomembni sta vzravnanost in pravilna telesna drža: Lora v plesni skupini Radio City Rockettes, Nikki pa kot zračna akrobatka.

Želja po lahkotnem in elegantnem gibanju ju je navdihnila k življenjskemu poslanstvu, da predata znanje o gibanju in zdravljenju tudi drugim. Sta vodilni v skupnosti velnesa in kot podjetnici vodita vadbene studie v Studio Cityju, Santa Barbari in Austinu. Učenci z njuno pomočjo preobrazijo svoje telo in zaživijo življenje, ki ga obožujejo.

Nikki Alstedter

Nikki Alstedter je nekdanja plesalka, koreografinja in zračna akrobatka, ki je nastopala v Los Angelesu, na Japonskem in po Evropi. V Santa Barbari je ustanovila studio Arlúnviji Transformative Movement, z Loro Pavilack pa je lastnica studiev Pilates Studio City v Južni Kaliforniji in Pilates South Austin v Teksasu. Kot študentka energijske zdravilne tehnike Quantum kinetics Nikki Alsedter že dve desetletji pomaga strankam do večje lahkotnosti in višje ravni zavesti.

Nikki Alstedter je vaditeljica vadb Gyrotonic in Gyrokinesis, pilates, metode Da Vinci BodyBoard, tehnike Nia in Franklinove metode. Nikki Alstedter trdi, da nikoli ni prepozno, da izboljšamo svojo držo. Svojo telesno držo je začela popravljati, ko je nastopala kot profesionalna plesalka in je odkrila, da ima blago obliko skolioze.  

V knjigi Vaje za hrbtenico brez bolečin Nikki Alstedter in Lora Pavilack delita  preproste vaje, ki krepijo zavedanje, da lahko brez bolečin živite ves dan, doma, v službi in na poti! Če boste preoblikovali držo, boste preoblikovali svoje življenje!

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani