V vrečki ni artiklov.

Nikoli ni prepozno - Vodnik k uspešnemu in resničnemu življenju

Nikoli ni prepozno - Vodnik k uspešnemu in resničnemu življenju Louise L. Hay

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
Čas je da ženske odstranimo ovire, ki smo si jih postavile. Iz sebe lahko naredimo veliko več kot smo kdaj koli sanjale. Knjiga, ki naj ženskam pomaga uporabiti svoj lastni potencial, vsebuje nekaj mojih prejšnjih zamisli in veliko novih.
 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6804-05-9
Leto izdaje 2009
Število strani 149
Dimenzije 13,0 x 18,5
Avtor Louise L. Hay
Vezava Ne
Izdal Primus
Kategorija Pozitivno mišljenje

O avtorju

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«

Spletna stranwww.louisehay.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi