Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nikoli vama ne bo uspelo!

Na zalogi
SKU
978-961-04-0508-5
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Zgodba v tej knjigi je eden najlepših primerov pravega prijateljstva. Polno ljubezni, humorja in vere. Preberite, kako nas prijateljstvo lahko potisne onkraj naših omejitev in nam pomaga, da postanemo najboljša oblika sebe. 

Dodaj na seznam želja

Prijateljstvo

Besedo »nemogoče« sta Patrick in Justin slišala že tolikokrat, da se za razne dvomljivce ne zmenita več.
Rodila sta se v isti porodnišnici le dva dni narazen in zdi se, da se je njuno prijateljstvo spletlo že tedaj. Skupaj sta odraščala in drug drugega podpirala na vseh poteh življenja. Zadnja leta povsem dobesedno.

Justinu so pred časom odkrili napredujočo živčno-mišično bolezen, zaradi katere ne more uporabljati rok in nog. Oba skupaj sta se navajala na omejitve telesa, a nista dovolila, da bi bili zaradi tega omejeni tudi njuni življenji, njuno prijateljstvo.

Ko je Justin izdal svoje sanje o potovanju po Caminu – starodavni romarski poti čez Pireneje in severno Španijo – se je Patrick brez pomisleka javil, da bo porival njegov voziček. Njuno 800 kilometrov dolgo potovanje, ki je trajalo šest tednov, je bilo najbolj naporna in najpomembnejša preizkušnja njunega prijateljstva. Bilo je polno fizičnih izzivov, najrazličnejših naključnih sopotnikov in globokih notranjih bitk.

Zgodba v tej knjigi je eden najlepših primerov pravega prijateljstva. Polno ljubezni, humorja in vere. Preberite, kako nas prijateljstvo lahko potisne onkraj naših omejitev … in nam pomaga, da postanemo najboljša oblika sebe. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0508-5
Leto izdaje 2018
Število strani 248
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Justin Skeesuck, Patrick Gray
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nikoli vama ne bo uspelo!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nikoli vama ne bo uspelo!

Cena 24,90 €