KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Noč čarovnic (CD)
Skupina Katalena se pospešeno pripravlja na izdajo petega albuma z naslovom Noč čarovnic. Pred dnevi so v novomeškem studiu RSL pod režijsko-zvočnim vodstvom Blaža Celarca in Marka Turela posneli veliko večino materiala za ploščo, ki bo ugledala luč sveta konec marca. 

V skladu z osnovno zavezo svojega delovanja se Katalena v svojih ustvarjalnih iskanjih še vedno nanašajo na slovensko ljudsko dediščino, h kateri pa tokrat pristopajo na malce drugačen način. Album Noč čarovnic je tako v prvi vrsti zgodba, ki jo Katalena spletajo okrog svoje izkušnje in videnja tistega, kar smo včasih imenovali coprništvo. Je zgodba o norosti, približevanju in prestopanju meje, zgodba o ljubezni, izgubi, iskanju, bolečini in sreči. 

Po drugi strani pa je Noč čarovnic neke vrste laboratorij, v katerem so Katalena svoje avtorsko delo soočili ne samo s slovensko ljudsko muziko, pač pa tudi s poezijo. Predvsem seveda tistih slovenskih pesnic in pesnikov, ki so se sami napajali pri motivih in ritmu ljudskega pesništva. Malo pa so se Katalena k pisanju prepustili tudi sami.
15678 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/previewd5cadbb425028ed246fd5833cf7f03e5.jpg
15 EUR 2021-06-22 Zaloga: Na zalogi

Noč čarovnic (CD)

Noč čarovnic (CD) Katalena

Skupina Katalena se pospešeno pripravlja na izdajo petega albuma z naslovom Noč čarovnic. Pred dnevi so v novomeškem studiu RSL pod režijsko-zvočnim vodstvom Blaža Celarca in Marka Turela posneli veliko večino materiala za ploščo, ki bo ugledala luč sveta konec marca. V skladu z osnovno zavezo svojega delovanja se Katalena v svojih ustvarjalnih iskanjih še vedno nanašajo na slovensko ljudsko dediščino, h kateri pa tokrat pristopajo na malce drugačen način. Album Noč čarovnic je tako v prvi vrsti zgodba, ki jo Katalena spletajo okrog svoje izkušnje in videnja tistega, kar sm...
Cena: 15,00 €

Podrobnosti artikla Noč čarovnic (CD)

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Pivec
Avtor Katalena

    Kategorije

O avtorju Noč čarovnic (CD)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Noč čarovnic (CD)

Oglejte si tudi