Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Noetova barka

Umetniški tandem avtorjev, ki združuje svoje delo in privatno življenje (on je doštudiral medicino, a je kmalu ugotovil, da bi raje pisal za otroke, ona je diplomirana slikarka, specializirana za otroške ilustracije), prihaja iz naše bivše skupne domovine, vendar je tudi v Sloveniji dobro poznan, saj prevodi njunih slikanic pri nas izhajajo že od leta 2004 (Trije prašički, Z računalnikom do znanja, Zgodba o snežakih, Modro nebo, Lektor Jakob, Zlatolaska in trije medvedi itd.). Od letošnje pomladi je na Ipadu naprodaj tudi njuna prva animirana slikanica o slončku Oskarju, ki je kot slikanica prevedena tudi v slovenski jezik. Že več kot deset let imata svojo založniško hišo Kašmir Promet, v kateri so do sedaj zasnovali že pet zelo raznolikih zbirk in objavili več kot deset slikanic za otroke. Noetova barka je v celoti nastala pod peresom in čopičem Andreje Petrlik Huseinović in je na nedavnem sejmu v Bologni vzbudila zanimanje ameriškega in angleškega založnika, ki sta jo tudi odkupila. Klasična zgodba o vesoljnem potopu iz Stare zaveze je prikazana s tako plastično dimenzijo, ki jo otroci z veseljem sprejmejo in laže razumejo pomen zgodbe. Renate Štrucl
Dodaj na seznam želja
Umetniški tandem avtorjev, ki združuje svoje delo in privatno življenje (on je doštudiral medicino, a je kmalu ugotovil, da bi raje pisal za otroke, ona je diplomirana slikarka, specializirana za otroške ilustracije), prihaja iz naše bivše skupne domovine, vendar je tudi v Sloveniji dobro poznan, saj prevodi njunih slikanic pri nas izhajajo že od leta 2004 (Trije prašički, Z računalnikom do znanja, Zgodba o snežakih, Modro nebo, Lektor Jakob, Zlatolaska in trije medvedi itd.).
 Od letošnje pomladi je na Ipadu naprodaj tudi njuna prva animirana slikanica o slončku Oskarju, ki je kot slikanica prevedena tudi v slovenski jezik. Že več kot deset let imata svojo založniško hišo Kašmir Promet, v kateri so do sedaj zasnovali že pet zelo raznolikih zbirk in objavili več kot deset slikanic za otroke.
 Noetova barka je v celoti nastala pod peresom in čopičem Andreje Petrlik Huseinović in je na nedavnem sejmu v Bologni vzbudila zanimanje ameriškega in angleškega založnika, ki sta jo tudi odkupila. Klasična zgodba o vesoljnem potopu iz Stare zaveze je prikazana s tako plastično dimenzijo, ki jo otroci z veseljem sprejmejo in laže razumejo pomen zgodbe.
Renate Štrucl
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-275-024-4
Leto izdaje 2011
Število strani 20
Dimenzije 24,5 x 20,5
Izdal Karantanija
Avtor Andrea Petrlik Huseinović
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Noetova barka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Noetova barka

Cena 15,75 €