Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nosečka srečka - Pilates za nosečnice - Priročnik z DVDjem

Ni več v prodaji
SKU
16574
Cena 24,90 €
Pilates vadba za nosečnice je priročnik na dvd-ju, ki se prilagaja stanju nosečnice. Pilates vadba je vadba za krepitev globokih mišic v trupu. S pravilno pilates vadbo se krepijo najglobje plasti trebušnih in hrbntih mišic ter mišic ter medeničnega dna. Poleg krepitve v centru telesu pilates vadba nudi vaje za povečanje gibljivosti sklepov in hrbtenice. Pilates vadba se izvaja z upoštevanjem pilates principov, brez katerih pilates vadba ni pilates vadba. V času nosečnosti velja upoštevati pravlio, da mora nosečnica poslušati samo sebe in svoje telo. V vsakem primeru pa se naj vedno posvetuje s svojim ginekologom, fizioterapevtom ali zdravnikom o količini in intenzivnosti vadbe v času nosečnosti. Učinkovita vadba v času nosečnosti bodočim mamicam znatno oljaša bolečine v ramenih in hrbtu, ki nastopijo kot posledica povečanja prsi in teže ploda. S posebej prilagojenimi vajami za krepitev hrbtnih mišic olajša bolečnine v križu, prav tako pa odlično okrepi mišice medeničnega dna, ki pomagajo, da medenično dno ne popusti preveč in da si nosečnica po porodu prej opomore.
Dodaj na seznam želja

Pilates vadba za nosečnice je priročnik na dvd-ju, ki se prilagaja stanju nosečnice. Pilates vadba je vadba za krepitev globokih mišic v trupu. S pravilno pilates vadbo se krepijo najglobje plasti trebušnih in hrbntih mišic ter mišic ter medeničnega dna. Poleg krepitve v centru telesu pilates vadba nudi vaje za povečanje gibljivosti sklepov in hrbtenice. Pilates vadba se izvaja z upoštevanjem pilates principov, brez katerih pilates vadba ni pilates vadba.
V času nosečnosti velja upoštevati pravlio, da mora nosečnica poslušati samo sebe in svoje telo. V vsakem primeru pa se naj vedno posvetuje s svojim ginekologom, fizioterapevtom ali zdravnikom o količini in intenzivnosti vadbe v času nosečnosti.
Učinkovita vadba v času nosečnosti bodočim mamicam znatno oljaša bolečine v ramenih in hrbtu, ki nastopijo kot posledica povečanja prsi in teže ploda. S posebej prilagojenimi vajami za krepitev hrbtnih mišic olajša bolečnine v križu, prav tako pa odlično okrepi mišice medeničnega dna, ki pomagajo, da medenično dno ne popusti preveč in da si nosečnica po porodu prej opomore.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9318-40-9
Leto izdaje 2011
Izdal Tanergija
Avtor Tanja Želj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nosečka srečka - Pilates za nosečnice - Priročnik z DVDjem
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nosečka srečka - Pilates za nosečnice - Priročnik z DVDjem

Cena 24,90 €