Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Notranji smehljaj

Na zalogi
SKU
9-789617-079142
Dodaj v primerjavo
Cena 15,90 €

Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni. 

Dodaj na seznam želja

Notranji smehljaj

Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni. Taoizem ima negativna čustva – jezo, žalost, depresijo, strah in zaskrbljenost – za nižje energije, ki povzročajo kronične bolezni, nas ropajo življenjske sile in ustvarjajo energijske blokade. Mojster Mantak Chia nam pokaže, kako s posvečanjem svoji notranjosti s preprosto, a vendar zelo učinkovito meditacijo iz organov odplaknemo strupeno negativno energijo, ki zavira pretok čija, celotno telo pa nahranimo s pozitivno energijo življenjske sile.

Enako kot iskren nasmešek, ki se nam zariše na ustnicah, širi pozitivno energijo, nas greje in nas morda celo lahko tudi zdravi, notranji smehljaj prinaša obilo energije v notranje organe, jih pomaga zdraviti, globoko sproščati, vzbuja občutke sreče in daljša življenje. Če se smehljamo svojim notranjim organom in se jih zahvaljujemo za delo, ki ga opravljajo, lažje ponovno prebudimo inteligenco telesa. Aktivirana inteligenca telesa lahko pomaga odpraviti čustvena ravnovesja in notranja neskladja, preden se manifestirajo hude bolezni.

Knjiga predstavlja več vaj, s katerimi torej razrešite fizične in duševne napetosti, ki lahko povzročajo energijske blokade in nezdrav pretok čija, in vam obenem pomaga tudi prepoznati bolezen, ko se pojavi na ravni organa, ter uravnotežiti čustva, kar jo pomaga pozdraviti.

»…pozitivna sila, s katero se lahko preusmeri notranje napetosti oziroma ne-zaceljenosti v lastnem telesu v pozitiven razplet … Notranji smehljaj je tanka knjižica, v kateri avtor spregovori o številnih temah. Zasluži si priznanje za hvalevreden poskus preproste predstavitve pomembnih in velikih konceptov, s čimer jih avtor približa vsem bralcem.« - Barbara Bamberger Scott, Curled Up with a Good Book (Ležim v postelji z dobro knjigo v rokah), oktober 2008.

Poglejte si tri videoposnetke, kjer Mantak Chia govori o notranjem smehljaju.

   


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9-789617-079142
Leto izdaje 2020
Število strani 110
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Mantak Chia
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Notranji smehljaj
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Notranji smehljaj

Cena 15,90 €