V vrečki ni artiklov.
Notranji smehljaj

Notranji smehljaj

Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni. Taoizem ima negativna čustva – jezo, žalost, depresijo, strah in zaskrbljenost – za nižje energije, ki povzročajo kronične bolezni, nas ropajo življenjske sile in ustvarjajo energijske blokade. Mojster Mantak Chia nam pokaže, kako s posvečanjem svoji notranjosti s preprosto, a vendar zelo učinkovito meditacijo iz organov odplaknemo strupeno negativno energijo, ki zavira pretok čija, celotno telo pa nahranimo s pozitivno energijo življenjske sile.

Enako kot iskren nasmešek, ki se nam zariše na ustnicah, širi pozitivno energijo, nas greje in nas morda celo lahko tudi zdravi, notranji smehljaj prinaša obilo energije v notranje organe, jih pomaga zdraviti, globoko sproščati, vzbuja občutke sreče in daljša življenje. Če se smehljamo svojim notranjim organom in se jih zahvaljujemo za delo, ki ga opravljajo, lažje ponovno prebudimo inteligenco telesa. Aktivirana inteligenca telesa lahko pomaga odpraviti čustvena ravnovesja in notranja neskladja, preden se manifestirajo hude bolezni.

Knjiga predstavlja več vaj, s katerimi torej razrešite fizične in duševne napetosti, ki lahko povzročajo energijske blokade in nezdrav pretok čija, in vam obenem pomaga tudi prepoznati bolezen, ko se pojavi na ravni organa, ter uravnotežiti čustva, kar jo pomaga pozdraviti.

»…pozitivna sila, s katero se lahko preusmeri notranje napetosti oziroma ne-zaceljenosti v lastnem telesu v pozitiven razplet … Notranji smehljaj je tanka knjižica, v kateri avtor spregovori o številnih temah. Zasluži si priznanje za hvalevreden poskus preproste predstavitve pomembnih in velikih konceptov, s čimer jih avtor približa vsem bralcem.« - Barbara Bamberger Scott, Curled Up with a Good Book (Ležim v postelji z dobro knjigo v rokah), oktober 2008.

Poglejte si tri videoposnetke, kjer Mantak Chia govori o notranjem smehljaju.

   


9-789617-079142 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/o/notranji-smehljaj_1.jpg 9-789617-079142
13.52 EUR 2021-03-07 Zaloga: Na zalogi
novo
-15%

Notranji smehljaj

Notranji smehljaj Mantak Chia

Okrepite energijo či in privabite radost v svoje življenje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 94 zlatnikov = 0,94 €.
Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni. 

Vroča cena: 13,52 €

Prihranek: 2,38 € (15%)

Redna cena: 15,90 €

novo

Podrobnosti artikla Notranji smehljaj

O avtorju Notranji smehljaj

Mantak Chia

Mantak Chia

Že od malih nog se je Mantak Chia učil pri številnih taoističnih mojstrih, leta 1979 pa je ustanovil sistem univerzalnega zdravilnega taa. Sam je učil in kvalificiral več deset tisoč učencev in učiteljev po vsem svetu ter je obenem direktor zdravilišča, toplic in učnega središča Tao Garden na severu Tajske.

Do svojega 57 leta je moral nositi očala, saj je imel prirojeno napako oči. Medtem ko se je »staral«, je napako odpravil in mu očal sedaj ni treba več nositi. Skozi redno vadbo in delo na sebi je razvil tudi sposobnost, da ga iz mesta ne more premakniti niti 10 ljudi. 

Napisal je šestindvajset knjig, med drugim tudi The Multiorgasmic Man (Večkratni moški orgazem), Sexual Reflexology (Spolna refleksologija), Fuzija petih elementovKozmično razstrupljanje, Chi nei tsang: Či masaža vitalnih organov, Či samomasaža

Več o Mantak Chia

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Simon

Objavljeno 17.02.2021

Top knjiga!

Top knjiga!

Klara

Objavljeno 04.02.2021

Smejimo se znotraj in zunaj telesa - notranja

Smejimo se znotraj in zunaj telesa - notranja sreča se zelo opazi tudi navzven

Janez

Objavljeno 21.01.2021

Super knjiga za vse, ki imate radi svoje telo in

Super knjiga za vse, ki imate radi svoje telo in želite, da je telo zadovoljno

Klara

Objavljeno 13.11.2020

knjigo sem naročila že v prednaročilu in komaj

knjigo sem naročila že v prednaročilu in komaj čakala, da izide. Sedaj sem jo prejela in komaj čakam, da jo predelam

Matic

Objavljeno 13.11.2020

Knjigo sem prebral že v angleškem jeziku in sedaj

Knjigo sem prebral že v angleškem jeziku in sedaj v slovenskem. Res sem komaj čakal, da izide v slovenščini. Sem mnenja, da bi to knjigo moral imeti vsakdo doma, da bi vsi postali zdravi in močni tudi od znotraj.

Notranji smehljaj

Vroča cena: 13,52 €

Prihranek: 2,38 € (15%)

Redna cena: 15,90 €

Notranji smehljaj

Oglejte si tudi