V vrečki ni artiklov.
Notranji smehljaj

Notranji smehljaj

Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni. Taoizem ima negativna čustva – jezo, žalost, depresijo, strah in zaskrbljenost – za nižje energije, ki povzročajo kronične bolezni, nas ropajo življenjske sile in ustvarjajo energijske blokade. Mojster Mantak Chia nam pokaže, kako s posvečanjem svoji notranjosti s preprosto, a vendar zelo učinkovito meditacijo iz organov odplaknemo strupeno negativno energijo, ki zavira pretok čija, celotno telo pa nahranimo s pozitivno energijo življenjske sile.

Enako kot iskren nasmešek, ki se nam zariše na ustnicah, širi pozitivno energijo, nas greje in nas morda celo lahko tudi zdravi, notranji smehljaj prinaša obilo energije v notranje organe, jih pomaga zdraviti, globoko sproščati, vzbuja občutke sreče in daljša življenje. Če se smehljamo svojim notranjim organom in se jih zahvaljujemo za delo, ki ga opravljajo, lažje ponovno prebudimo inteligenco telesa. Aktivirana inteligenca telesa lahko pomaga odpraviti čustvena ravnovesja in notranja neskladja, preden se manifestirajo hude bolezni.

Knjiga predstavlja več vaj, s katerimi torej razrešite fizične in duševne napetosti, ki lahko povzročajo energijske blokade in nezdrav pretok čija, in vam obenem pomaga tudi prepoznati bolezen, ko se pojavi na ravni organa, ter uravnotežiti čustva, kar jo pomaga pozdraviti.

»…pozitivna sila, s katero se lahko preusmeri notranje napetosti oziroma ne-zaceljenosti v lastnem telesu v pozitiven razplet … Notranji smehljaj je tanka knjižica, v kateri avtor spregovori o številnih temah. Zasluži si priznanje za hvalevreden poskus preproste predstavitve pomembnih in velikih konceptov, s čimer jih avtor približa vsem bralcem.« - Barbara Bamberger Scott, Curled Up with a Good Book (Ležim v postelji z dobro knjigo v rokah), oktober 2008.

Poglejte si tri videoposnetke, kjer Mantak Chia govori o notranjem smehljaju.

   


9-789617-079142 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/n/o/notranji-smehljaj_1.jpg 9-789617-079142
15 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi
-6%

Notranji smehljaj

Notranji smehljaj Mantak Chia

Okrepite energijo či in privabite radost v svoje življenje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 105 zlatnikov = 1,05 €.
Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni. 

Vroča cena: 15,00 €

Prihranek: 0,90 € (6%)

Redna cena: 15,90 €

Podrobnosti artikla Notranji smehljaj

ISBN 9-789617-079142
Leto izdaje 2020
Število strani 110
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Mantak Chia

O avtorju Notranji smehljaj

Mantak Chia

Mantak Chia

Že od malih nog se je Mantak Chia učil pri številnih taoističnih mojstrih, leta 1979 pa je ustanovil sistem univerzalnega zdravilnega taa. Sam je učil in kvalificiral več deset tisoč učencev in učiteljev po vsem svetu ter je obenem direktor zdravilišča, toplic in učnega središča Tao Garden na severu Tajske.

Do svojega 57 leta je moral nositi očala, saj je imel prirojeno napako oči. Medtem ko se je »staral«, je napako odpravil in mu očal sedaj ni treba več nositi. Skozi redno vadbo in delo na sebi je razvil tudi sposobnost, da ga iz mesta ne more premakniti niti 10 ljudi. 

Napisal je šestindvajset knjig, med drugim tudi The Multiorgasmic Man (Večkratni moški orgazem), Sexual Reflexology (Spolna refleksologija), Fuzija petih elementovKozmično razstrupljanje, Chi nei tsang: Či masaža vitalnih organov, Či samomasaža

Več o Mantak Chia

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(11)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 09.06.2021

Preprosta predstavitev ene ključnih praks

Preprosta predstavitev ene ključnih praks notranjega Tai Chi Chi Gung-a, podrobno zajeta za splošne bralce. Meditacijska oblika, ki jo lahko naredi vsak, da daje občutek zdravja in dobrega počutja. To je meditacija in vizualizacija vaših vitalnih organov na podlagi starodavnih kitajskih medicinskih naukov, dana na voljo sodobnemu bralcu. Preverjeno preprosto, a zelo učinkovito pri povečanju pretoka energije okoli glavnih organov.

Simona

Objavljeno 11.05.2021

Moja zbirka Mantakovih knjig se veča :)

Moja zbirka Mantakovih knjig se veča :)

Sebastjan

Objavljeno 04.05.2021

Mojstra Chia spremljam že več kot 30 let in vse

Mojstra Chia spremljam že več kot 30 let in vse njegove knjige so zelo informativne. Tudi ta je odlična

Darko

Objavljeno 19.04.2021

Pomembna je samozavest, da smo samozavestni v

Pomembna je samozavest, da smo samozavestni v svojem telesu. Pomagamo si lahko tudi s pomočjo te knjige, notranjega smehljaja. Da se bomo res počutili dobro.

Rado

Objavljeno 12.04.2021

V knjigi uživam in sem tehnike uporabil za svoje

V knjigi uživam in sem tehnike uporabil za svoje dobro počutje. Priporočam, da vsi, ki bi radi bili bolj uravnoteženi in postali boljše osebe, uporabljajo knjige Mantak Chia.

Saša

Objavljeno 12.04.2021

Odlična knjiga, ki razširja nauk Mantak Chie. Imam

Odlična knjiga, ki razširja nauk Mantak Chie. Imam večino njegovih knjig. Knjige so malo poglobljene, a koristne za vse.

Simon

Objavljeno 17.02.2021

Top knjiga!

Top knjiga!

Klara

Objavljeno 04.02.2021

Smejimo se znotraj in zunaj telesa - notranja

Smejimo se znotraj in zunaj telesa - notranja sreča se zelo opazi tudi navzven

Janez

Objavljeno 21.01.2021

Super knjiga za vse, ki imate radi svoje telo in

Super knjiga za vse, ki imate radi svoje telo in želite, da je telo zadovoljno

Klara

Objavljeno 13.11.2020

knjigo sem naročila že v prednaročilu in komaj

knjigo sem naročila že v prednaročilu in komaj čakala, da izide. Sedaj sem jo prejela in komaj čakam, da jo predelam

Matic

Objavljeno 13.11.2020

Knjigo sem prebral že v angleškem jeziku in sedaj

Knjigo sem prebral že v angleškem jeziku in sedaj v slovenskem. Res sem komaj čakal, da izide v slovenščini. Sem mnenja, da bi to knjigo moral imeti vsakdo doma, da bi vsi postali zdravi in močni tudi od znotraj.

Notranji smehljaj

Vroča cena: 15,00 €

Prihranek: 0,90 € (6%)

Redna cena: 15,90 €

Notranji smehljaj

Oglejte si tudi