V vrečki ni artiklov.
Nova Doba Kristusa Boga

„Tako ne gre več naprej!", razmišlja vedno več ljudi – in tudi dejansko ne gre, kajti Zemlja se odločno upira plenilskemu ljudstvu, ki jo izžema in okrutno trpinči živali.

Iz Novega časa se dviga Nova doba – novo nebo in nova Zemlja, kajti napovedani ponovni prihod Kristusa Boga v Duhu je neposredno pred nami. Tiste ljudi, ki so v preteklih stoletjih hoteli Govor na gori – nauk za miroljubni čas – prinesti v svet, to so bili bogomili, valdežani, katari, albižani, krstitelji, menoniti in adventisti, so institucionalne cerkve vedno preganjale in deloma iztrebile.

Če bi Govor na gori učili in po njem živeli, bi danes imeli drugačen, bolj miroljuben svet, etično-moralni svet, imeli bi čas, v katerem bi se ljudje srečevali v miru. Duh Govora na gori, Duh odrešitve in svobode, Duh Kristusa Boga ne odneha. Kristus ponovno kliče po Božjih sinovih in hčerah v ta svet.

Govor na gori se da živeti! Njegova beseda velja!

Govor na gori je darilo Nebes. To je zakon Božjega kraljestva ljubezni – za čas miru, sprave, poštenosti, iskrenosti, pravičnosti, visokih nebeških principov za novi svet: spodobnost, vedenje, etika, morala in slog.

V knjigi je podana vsebina iz serije radijskih in televizijskih oddaj, kjer današnji prakristjani, sledilci Nazarečana, v pogovornih oddajah podrobno razlagajo blagre iz Govora na gori in smisel njihove vsebine.

Sporočilo temelji na duhovno-božanski dobrini, ki nam jo je prinesla Gabriele, Božja prerokinja in poslanka. Tako lahko vsak, ki to želi, sledi napotkom velikega modrega učitelja, Jezusa, Kristusa, in dela korake v zavest Novega časa, ki je napočil.

978-961-6344-43-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/o/pozitiv_ice_1.jpg 978-961-6344-43-2
15 EUR 2021-04-25 Zaloga: Na zalogi

Nova Doba Kristusa Boga

Nova Doba Kristusa Boga Gabriele Würzburg

Govor na gori se da živeti!

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 75 zlatnikov = 0,75 €.
V knjigi je podana vsebina iz serije radijskih in televizijskih oddaj, kjer današnji prakristjani, sledilci Nazarečana, v pogovornih oddajah podrobno razlagajo blagre iz Govora na gori in smisel njihove vsebine. Sporočilo temelji na duhovno-božanski dobrini, ki nam jo je prinesla Gabriele, Božja prerokinja in poslanka.
Cena: 15,00 €

Podrobnosti artikla Nova Doba Kristusa Boga

ISBN 978-961-6344-43-2
Leto izdaje 2014
Število strani 141
Dimenzije 16,10 x 22,00
Vezava Mehka vezava
Izdal Univerzalno življenje
Avtor Gabriele Würzburg

    Kategorije

O avtorju Nova Doba Kristusa Boga

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).