V vrečki ni artiklov.

Nova zemlja

Nova zemlja Eckhart Tolle

Prebujeno in zavestno življenje

Knjiga je napisana v obliki krajših tematskih zapisov oziroma neke vrste meditacij, ki se dotaknejo vseh pomembnih vprašanj ega in nas naučijo, kako ga preseči. Že 6. ponatis.
 
Cena: 28,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-200-051-6
Leto izdaje 2018
Število strani 243
Dimenzije 16,5 x 24,5
Avtor Eckhart Tolle
Vezava Trda
Izdal Ganeš
Kategorija Zavest in moč uma

O avtorju

  Eckhart Tolle je bil rojen v Nemčiji, kjer je preživel prvih trinajst let. Po diplomi na Univerzi v Londonu je začel delati kot raziskovalec in doktorski kandidat na Univerzi v Cambridgeu. Ko je bil star 29 let, je doživel globoko duhovno preobrazbo in postal tako rekoč nov človek. Preobrazba ga je usmerila na povsem novo življenjsko pot. Naslednja leta je posvetil razumevanju, povezovanju in poglabljanju te preobrazbe. Nanj se je obračalo vse več ljudi, ki so jih zanimale njegove življenjske izkušnje, in tako je sčasoma začel v Londonu delati kot svetovalec.

Od leta 1996 živi v Vancouvru v Kanadi ter potuje, predava in vodi seminarje ter delavnice po vsem svetu. Ob tem ne izpostavlja in ne izključuje nobene duhovne tradicije ali religije. V svojih predavanjih jasno in povsem razumljivo posreduje preprosto, a globoko sporočilo: »Je izhod iz trpljenja, je pot v mir. Potrebna je le svetloba zavesti. Vi ste ta svetloba.«

Knjiga ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek je prevedena v 35 jezikov. Tudi njegova naslednja knjiga Nova ZEMLJA je postala svetovna uspešnica, obe knjigi pa se uvrščata med najvplivnejša duhovna gradiva sedanjega časa.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimno

Objavljeno 25.08.2017

Izredna knjiga. Priporočam prav sem

Izredna knjiga. Priporočam prav sem

ROSANDA

Objavljeno 12.09.2014

super knjiga...res ti pomaga pri osebni rasti

super knjiga...res ti pomaga pri osebni rasti

MATJAŽ

Objavljeno 12.09.2014

Že med branjem te knjige doživljaš notranjo

Že med branjem te knjige doživljaš notranjo preobrazbo. Sedaj sem prebujen človek, uživam vedno in povsod, ne glede na situacijo. Izzive sprejmem z navdušenjem. Knjiga ima moč preobrazbe (če si to želimo in če napisano sprejemamo).

KSENIJA

Objavljeno 12.09.2014

Zelo dobra knjiga.Jo priporočam.

Zelo dobra knjiga.Jo priporočam.

Oglejte si tudi