V vrečki ni artiklov.
Numerologija na temeljih vedske tradicije

Prihodnost

Mnogi mislijo, da je namen astrologije napovedovanje prihodnosti -  menijo, da bodo lažje upravljali svoje življenje, če bodo vnaprej vedeli, kakšni dogodki jih čakajo v prihodnosti.

A gre za zmotno prepričanje.

V skladu z vedsko tradicijo in kulturo astrologija ni namenjena napovedovanju prihodnosti, saj prihodnosti nihče ne more natančno napovedati.

Če bi bilo res vnaprej določeno, kje je potem človeška usoda?

Karma

Astrologija napoveduje predvsem rezultate naše pretekle karme - in edini način, na katerega lahko vplivamo, je sedanja karma - z našimi dejanji v sedanjem trenutku. Astrologija je torej namenjena temu, da nas usmerja in nam pomaga razvijati  naše pozitvne lastnosti, ki bi nam lahko v prihodnosti škodili.

Namen te knjige je, da vas nauči preprostih numeroloških metod, ki jih boste lahko s pridom uporabljali v svojem vsakodnevnem življenju, v sedanji karmi.

V njej boste našli opis lastnosti svoje osebnosti ter nasvete, kako ublažiti svoje negativne lastnosti in poudariti svoje pozitivne lastnosti. Vsako svojo lastnost  lahko uporabite tako, da z njo dosežete nekaj koristnega ali pa nekja škodljivega - naučili se boste, kako svojo energijo usmerjati v koristne in ustvarjalne namene.

S pomočjo knjige se boste naučili tudi izračunati oz. določiti težja obdobja, ki vas čakajo v življenju. Pridobili boste znanje, s katerim boste lažje in mirneje pluli skozi takšna obdobja.

Izračunajte si svoje srečno število in si spremenite življenje na bolje. 

978-961-93646-2-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovnica-numerologija-na-temeljih-vedske-tradicije.jpg 978-961-93646-2-8
19.9 EUR 2020-09-28 Zaloga: Na zalogi

Numerologija na temeljih vedske tradicije

Numerologija na temeljih vedske tradicije Dr. Vinod Verma

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
V njej boste našli opis lastnosti svoje osebnosti ter nasvete, kako ublažiti svoje negativne lastnosti in poudariti svoje pozitivne lastnosti. Vsako svojo lastnost lahko uporabite tako, da z njo dosežete nekaj koristnega ali pa nekja škodljivega - naučili se boste, kako svojo energijo usmerjati v koristne in ustvarjalne namene.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Numerologija na temeljih vedske tradicije

ISBN 978-961-93646-2-8
Leto izdaje 2014
Število strani 87
Dimenzije 16,50 x 21,00
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Dr. Vinod Verma

O avtorju Numerologija na temeljih vedske tradicije

Dr. Vinod Verma

Dr. Vinod Verma

Indijsko raziskovalko in znanstvenico Vinod Verma v Evropi imenujejo prva dama ajurvede. Po doktorski disertaciji s področja reprodukcijske biologije, ki jo je zagovarjala v Indiji, je dr. Verma študirala nevrobiologijo na Pariški univerzi in pridobila drugi doktorat. Raziskovanje je nadaljevala na Državnem inštitutu za zdravje v Bethesdi (ZDA) in na Max-Planckovem inštitutu v nemškem Freiburgu. Na vrhuncu svoje kariere v medicinskem raziskovanju pri nemški farmacevtski družbi je ugotovila, da je sodoben pristop do zdravstvene nege pravzaprav fragmentaren in neholističen, za povrh pa usmerja vse napore in vire v zdravljenje bolezni namesto v ohranjanje zdravja. Zato je dr. Verma leta 1986 ustanovila NOW, da bi širila sporočilo o holističnem življenju in preventivnih zdravstvenih metodah ter spodbujala uporabo blage medicine ter različnih terapevtskih ukrepov samopomoči.

Odraščala je v strogi družinski ajurvedski tradiciji ob stari materi, ki je slovela po izjemnem ajurvedskem védenju in je bila nadarjena zdravilka. Minulih 21 let je dr. Verma študirala ajurvedo z učiteljem Acharya Vrat Sharmo z benareške Hindujske univerze in pridobila doktorski naslov.
Dr. Verma je strastna raziskovalka in se trudi zbirati živo ajurvedsko izročilo ter ga s knjigami razširiti po vsem svetu. Napisala je že več kot osemnajst knjig o jogi, ajurvedi, ženskah in partnerstvu. Knjige so bile prevedene v več jezikov. Poleg tega je avtorica številnih znanstvenih člankov. Za objavo je pripravljenih več njenih knjig. Veliko predava, nekaj mesecev na leto poučuje v Evropi, uri študente v svojih dveh indijskih središčih ter sodeluje v radijskih in televizijskih programih. Njen film o ajurvedi so si v 130 jezikih ogledali v 100 deželah.

Dr. Verma se ukvarja z več raziskovalnimi projekti o zdravilnih rastlinah in njihovi kombinaciji v zdravilih. Začela je tudi s projektom širjenja in spodbujanja uporabe ajurvedskih zdravil in jogijske terapije na indijskem podeželju. Redno predava učencem na kmečkih in oddaljenih himalajskih predelih, da bi širila modrost tradicionalne znanosti in medicine. Dr. Verma je ustanovila Charaka School of Ayurveda, da bi izobrazila ljudi, ki jih zanima pristno ajurvedsko znanje, tako da bi védenje o ajurvedskem življenjskem slogu lahko predajali naprej in pomagali ljudem, da ne bi padli v kremplje mazaštvu.

Več o Dr. Vinod Verma

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).