V vrečki ni artiklov.
Numerologija na temeljih vedske tradicije

Prihodnost

Mnogi mislijo, da je namen astrologije napovedovanje prihodnosti -  menijo, da bodo lažje upravljali svoje življenje, če bodo vnaprej vedeli, kakšni dogodki jih čakajo v prihodnosti.

A gre za zmotno prepričanje.

V skladu z vedsko tradicijo in kulturo astrologija ni namenjena napovedovanju prihodnosti, saj prihodnosti nihče ne more natančno napovedati.

Če bi bilo res vnaprej določeno, kje je potem človeška usoda?

Karma

Astrologija napoveduje predvsem rezultate naše pretekle karme - in edini način, na katerega lahko vplivamo, je sedanja karma - z našimi dejanji v sedanjem trenutku. Astrologija je torej namenjena temu, da nas usmerja in nam pomaga razvijati  naše pozitvne lastnosti, ki bi nam lahko v prihodnosti škodili.

Namen te knjige je, da vas nauči preprostih numeroloških metod, ki jih boste lahko s pridom uporabljali v svojem vsakodnevnem življenju, v sedanji karmi.

V njej boste našli opis lastnosti svoje osebnosti ter nasvete, kako ublažiti svoje negativne lastnosti in poudariti svoje pozitivne lastnosti. Vsako svojo lastnost  lahko uporabite tako, da z njo dosežete nekaj koristnega ali pa nekja škodljivega - naučili se boste, kako svojo energijo usmerjati v koristne in ustvarjalne namene.

S pomočjo knjige se boste naučili tudi izračunati oz. določiti težja obdobja, ki vas čakajo v življenju. Pridobili boste znanje, s katerim boste lažje in mirneje pluli skozi takšna obdobja.

Izračunajte si svoje srečno število in si spremenite življenje na bolje. 

978-961-93646-2-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovnica-numerologija-na-temeljih-vedske-tradicije.jpg 978-961-93646-2-8
19.9 EUR 2020-11-28 Zaloga: Na zalogi

Numerologija na temeljih vedske tradicije

Numerologija na temeljih vedske tradicije Dr. Vinod Verma

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
V njej boste našli opis lastnosti svoje osebnosti ter nasvete, kako ublažiti svoje negativne lastnosti in poudariti svoje pozitivne lastnosti. Vsako svojo lastnost lahko uporabite tako, da z njo dosežete nekaj koristnega ali pa nekja škodljivega - naučili se boste, kako svojo energijo usmerjati v koristne in ustvarjalne namene.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Numerologija na temeljih vedske tradicije

ISBN 978-961-93646-2-8
Leto izdaje 2014
Število strani 87
Dimenzije 16,50 x 21,00
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Dr. Vinod Verma

O avtorju Numerologija na temeljih vedske tradicije

Dr. Vinod Verma

Dr. Vinod Verma

Dr. Vinod Verma upravičeno kličejo prva dama ajurvede, saj s številnimi knjigami, predavanji, delavnicami in strokovnimi članki seznanja in uči ljudi širom po svetu o tej starodavni indijski znanosti o zdravju, zdravljenju in življenju. Vinod je študirala nevrobiologijo in farmakologijo na najuglednejših svetovnih univerzah, hkrati je tudi več kot 20 let študirala ajurvedo, ki jo sicer spremlja že od rojstva, saj je bila njena stara mati nadarjena zdravilka. Dr. Vinod Verma je strastna raziskovalka, ki uspešno povezuje živo ajurvedsko tradicijo in sodobno znanost.

Več o Dr. Vinod Verma

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).