Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

O miški, ki je brala pravljice ... in češnje - Knjiga in plakat

Na zalogi
SKU
978-961-261-258-01
Dodaj v primerjavo
Cena 17,98 €
Dodaj na seznam želja

V veliki in živopisni slikanici Ide Mlakar je glavna junakinja miška Špela, ki je strastna bralka. Svojo knjigo pravljic, v kateri se skrivajo najrazličnejše modrosti in pravljične skrivnosti, zato nenehno prenaša s seboj.

Želi si, da bi z njo razveselila tudi prevzetnega, a nikoli zadovoljnega leva Hvastjo, ki pravljic ne mara. Jesti se jih ne da, zato so nekoristne, nerga in sitnari Hvastja. Lev, ki  se mu namesto knjige zahoče slastnih češenj z vrha drevesa, ubere bližnjico, da bi se polastil rdečih sadežev - kar preko balkonske ograje se požene v krošnjo. To pa ni prav dobra izbira, in tako hvalisavi ter ne preveč bistri Hvastja z velike višine pristane na trdih tleh. Miška Špela je bolj preudarna in se problema loti premišljeno. Po nekaj neuspelih poskusih se odloči uporabiti svojo knjigo pravljic, ki jo podstavi pod lestev, potem pa klin za klinom spleza na vrh in se napoka češenj. Kdor kot miška Špela zaupa pravljičnim močem, lahko torej bere oboje: pravljice in češnje. Še več. Celo zagrizene dvomljivce, kakršen je lev Hvastja, mu lahko uspe spremeniti v navdušene bralce.

      Knjiga, ki je namenjena mlajšim bralcem, je zaradi svoje sporočilnosti idealna za spoznavanje pomena in koristnosti, predvsem pa seveda čarobnosti branja.

KOMPLET VSEBUJE SLIKANICO IN VELIKI PLAKAT (480 x 680 mm).

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-261-258-01
Leto izdaje 2012
Število strani 23
Dimenzije 21,0 x 29,7
Vezava Trda
Izdal Didakta
Avtor Ida Mlakar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:O miški, ki je brala pravljice ... in češnje - Knjiga in plakat
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

O miški, ki je brala pravljice ... in češnje - Knjiga in plakat

Cena 17,98 €