Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

O psihoanalizi povsem odkrito

Na zalogi
SKU
9789612851057
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Knjiga vsebuje prispevke psihoanalitikov, članov Hrvaškega psihoanalitičnega društva. Vsako besedilo odkrito in jasno obdeluje določeno temo, da bi tako bralca uvedlo v kompleksna področja, s katerimi se ukvarja psihoanaliza. Avtorji uporabijo primere iz lastnih kliničnih izkušenj, da bi pripomogli k razumevanju tem, ki so večkrat težko razumljive.

Dodaj na seznam želja

Psihoanaliza

Prevod hrvaške knjige "O psihoanalizi povsem odkrito" prinaša v slovenski prostor svež veter psihoanalize. Hrvaški in slovenski avtorji besedil so aktivni psihoanalitiki, ki so seznanjeni tako s temeljnimi kot sodobnimi tokovi psihoanalize. Med seboj so si zelo različni, kar knjigo bogati, saj prikaže psihoanalizo z različnih zornih kotov.

Knjigo sestavlja deset besedil, ki predstavijo psihoanalitično teorijo in prakso pa tudi psihoanalizo kot teoretično orodje, s katerim lahko pojasnimo, kritiziramo ali razumemo današnjo družbo in kulturo. Knjiga je namenjena tako strokovni kot laični publiki, saj psihoanalitične pojme in razmišljanja podaja v razumljivem jeziku, vseskozi pa ponuja tudi primere s terapevtskih seans. Bralec in bralka se bosta v knjigi lahko podučila, razmišljala o sebi in presojala današnjo družbo.

Knjigo so prevedli strokovnjaki s psihoanalitičnega področja. Pri prevajanju so imeli namen negovati in utrditi slovensko izrazoslovje s tega področja. V tem smislu je knjiga dragocena tudi za strokovno javnost, saj postavlja terminološke standarde.

Knjiga O psihoanalizi povsem odkrito je edinstvena v Sloveniji zaradi svoje širine, razumljivosti in izzivalnosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612851057
Leto izdaje 2016
Število strani 101
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod za psihoanalizo
Avtor Eduard Klain
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:O psihoanalizi povsem odkrito
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

O psihoanalizi povsem odkrito

Cena 22,00 €