V vrečki ni artiklov.

Naše poslanstvo: ZA boljše življenje - For better living

Naše delo so knjige, naše poslanstvo pa je zvestim uporabnikom spletnih strani Cangura.com zagotavljati stik s svetovno ponudbo najboljših knjig po našem izboru ZA boljše življenje.


Za vas izbiramo le najboljše

Poslanstvo podjetja nas vsakič znova pelje v razmišljanje, kaj vse je boljše življenje. Kako ga pripeljati v domove, družino, med prijatelje in kako v družbo vnesti dobro voljo pozitivno motiviranih ljudi.

Spletna knjigarna Cangura.com je začela svojo pot kot največji spletni ponudnik knjig v Sloveniji in vam danes na enem mestu ponuja več kot 25 različnih knjižnih zvrsti, zanimivih vsebin in svetovno znanih avtorjev. Prav ta poudarek je v zadnjem času naša konkurenčna prednost – slovenskim bralcem zagotavljamo stik s svetovno literaturo na področjih ZA boljše življenje

Spletna knjigarna Cangura.com sodeluje, zastopa in predstavlja približno 150 priznanih slovenskih založnikov in samozaložnikov. Vaše prednosti in ugodnosti nakupovanja v spletni knjigarni Cangura.com so boljša informiranost, ugodnejše cene, enostavnejše nakupovanje in kakovostnejša storitev. Kot uporabnik lahko na enem mestu v zelo hitrem času dobite veliko informacij o knjigi, saj si lahko skoraj vsako knjigo tudi prelistate (preberete prvih 10 strani).

Tako se lahko osredotočite na objektivne kriterije, kot so kakovost knjige, razpoložljivost in cena. Ker sami izbirate informacije in ker imate možnost samostojnega odločanja, kaj si boste ogledali ali kupili, poslujemo z naslednjimi elementi odličnosti: hitrost, doslednost in ažurnost za vsakega posameznika. Ob prenovi smo posebej za vas naredili lestvico »Top 100« in rubriko »Cangura.com priporoča«. Znotraj zavihka AKTUALNO pa si lahko pogledate še številne nasvete ter intervjuje s strokovnjaki, s katerimi smo se odločili sodelovati.

Zvestim uporabnikom omogočamo tehnološko napredno in učinkovito iskanje ustreznih knjig ali skupin knjig, zanimivosti, 100 % garancijo, zelo privlačne nagradne igre, nakupovanje brez vsakršnih obveznosti in najpomembnejše – preprost in varen nakup katere koli knjige iz obsežnega kataloga.

 

 

Vaš čas je za nas veliko bolj dragocen kot vaš denar. Isto velja za vaše nakupe: "Ni vedno pomembno tisto, kar plačamo. Pomembno je tisto, kar dobimo v zameno!"

Knjige in karte Založbe Cangura.com so natisnjene v Sloveniji na reciklažnem papirju, izdaje od sredine leta 2012 dalje pa so dodatno opremljene z zavihki,  kar vam omogoča, da z enostavnim rezom knjigo spremenite v darilo! Založba Cangura.com neposredno odraža naše poslanstvo, saj vsak avtor in vsaka knjiga na svoj način prispeva k boljšemu življenju. Več o naši založbi >>

Za kakovost naše povezave s končnim potrošnikom skrbi Pošta Slovenije, ki vam naročeni paket dostavi na želeni naslov. Dostava za 80 % artiklov znaša le 1-2 dni. Ob naročilu boste v paketu prejeli kazalke za branje ter včasih še kakšno presenečenje ali darilno knjigo! Skrbimo namreč ZA boljše življenje. Zato imate pri nas vedno možnost zasebnega, hitrega, udobnega, enostavnega in predvsem varnega nakupa s 33-dnevno garancijo. 

P.S. In ne pozabite! Spletno nakupovanje na Cangura.com vam ponuja prihranek vašega denarja in časa vse dni v letu. Želimo vam veliko hitrega iskanja, prijetnega listanja po virtualnih knjigah, raznolikih presenečenj in seveda kakovostnega branja!


S spoštovanjem,

Ekipa Cangura.com