V vrečki ni artiklov.
Obesek Modri kalcedon

Modri kalcedon

Modri kalcedon predstavlja oba aspekta komunikacije, tako govoriti, kot biti sposoben poslušati.

Stari Rimljani so iz njega izdelovali amulete resnice, ki naj bi zagotavljali, da so besede tistega, ki tak amulet nosi, vedno čiste in pravilno razumljene.

Položen pod posteljno blazino, naj bi preganjal nočne more in strah pred temo.

Kristali modrega kalcedona prinašajo mir, harmonijo, raztapljajo blokade spodbujajo nove ideje in optimističen pogled na prihodnost.

Kalcedon je zelo učinkovit pri astmi, težavah z dihali zaradi pretiranega kajenja, regenerativno pa deluje tudi na sluznico; v ta namen ga polagamo na srčno čakro.

Kalcedonov eliksir blaži vnetja, niža krvni pritisk, stimulira tok telesnih fluidov in produkcijo inzulina, tako da pomaga tudi v zgodnjem stadiju sladkorne bolezni.

Poleg tega dejansko odpravlja občutljivost na spremembe vremena in deluje ugodno pri vnetjih ledvic.

Bolj se obnese kot kamen za krepitev eteričnega telesa.

Nošenje obeskov iz kalcedona čustveno zmehča in odpira pretirano vase zaprte ljudi ter jih napolni s svetlobo in ljubeznijo do vseh živih bitij.

Izboljšuje percepcijo in nam daje vpogled v resnične motive naših dejanj.

Kristali

Kristali so živi, saj v sebi nosijo inteligenco narave – dihajo, vibrirajo uglašeni z makrokozmosom, ne glede na to, ali jih imamo doma v predalu ali zunaj na polici.

Kristali s svojimi oblikami, barvami in urejenostjo privlačijo ljudi.

S tem ko vibrirajo in resonirajo, v svoji okolici in tako v človeku čistijo nezavedno notranjost.

Kristali s svojo zgradbo, obliko, barvo, čistočo in vsemi ostalimi kvalitetami, zdravijo in krepijo človeka, živali in rastline.

Počasi, a vztrajno prodirajo v človekovo notranjost, kjer tičijo vzroki njihovih težav.

Kristale so naši predniki uporabljali za zdravljenje, zaščito in širjenje zavesti.

Stari Egipčani naj bi med drugim kristale dajali mumijam za lažji prehod duše v onostranstvo. Ko pa je naravno zavedanje zamenjal racionalen, a zamejen um, smo se ustavili pri meritvah, barvah, preučevanju geoloških in mineraloških lastnosti.

Zdaj pa prihaja čas, da tako intuitivnost starih ljudstev kot racionalnost znanosti nadgradimo z globljim in prebujenim razumevanjem.

Trenutni čas naglih sprememb prinaša drugačno videnje in razumevanje življenja, nas in naša čutila pa odmika od zgolj fizičnega zaznavanja.

Uporaba

Uporaba, nošenje in čiščenje kristala je odvisna od namena, zakaj ga želimo uporabljati: za meditacijo ali vstop v višja stanja zavesti, za zaščito, zdravljenje, podporo in pomoč ...

Vitalizirajo in krepijo naše biopolje, izboljšujejo počutje in pomagajo pri stresu.

Lahko jih uglasimo za točno določen namen.

3464574576 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/o/b/obesek_modri_kalcedon.jpg
24.6 EUR 2021-10-25 Zaloga: Na zalogi
-20%

Obesek  Modri kalcedon

Obesek Modri kalcedon

Kristali so živi, saj v sebi nosijo inteligenco narave – dihajo, vibrirajo uglašeni z makrokozmosom, ne glede na to, ali jih imamo doma v predalu ali zunaj na polici.

Vroča cena: 24,60 €

Prihranek: 6,20 € (20%)

Redna cena: 30,80 €

Podrobnosti artikla Obesek Modri kalcedon

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).