V vrečki ni artiklov.
Oblazinjen ščit SHIMAI

Ščit

Oblazinjen ščit za udarjanje je narejen iz kvalitetnega umetnega usnja in je rahlo upognjen.

Narejen je iz obstojnega materiala, z anti-šok oblazinjenjem, ki ublaži udarni učinek in tako omogoča tudi najmočnejše udarce z nogo.

Njegova teža omogoča boljše pogoje treninga, saj je ta ščit pravo nasprotje težkim usnjenim ščitom, ki jih je moč dobiti na tržišču.

Na zadnji strani se zgoraj in spodaj nahajata ročaja za držanje z gumirano zaščitno oblogo ter dva pokončna stranska najlonska roča, kar skupaj omogoča izboljšano kvaliteto držanja.

Ščit je črne barve z rdečin Shimai napisom in je primeren za Kickboxing, Muay Thai, MMA in vse ostale borilne veščine, ki uporabljajo močne udarce.

Dimenzije: cca. 65 cm x 35 cm x 15 cm.


4534356456 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/b/oblazinjen_scit_shimai.jpg
70 EUR 2020-08-15 Zaloga: Na zalogi

Oblazinjen ščit SHIMAI

Oblazinjen ščit SHIMAI

Oblazinjen ščit za udarjanje je narejen iz kvalitetnega umetnega usnja in je rahlo upognjen. Narejen je iz obstojnega materiala, z anti-šok oblazinjenjem, ki ublaži udarni učinek in tako omogoča tudi najmočnejše udarce z nogo. Njegova teža omogoča boljše pogoje treninga, saj je ta ščit pravo nasprotje težkim usnjenim ščitom, ki jih je moč dobiti na tržišču.
Cena: 70,00 €

Podrobnosti artikla Oblazinjen ščit SHIMAI

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).