Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Obljuba energijske psihologije

Na zalogi
SKU
978-961-2291-21-1
Dodaj v primerjavo
Cena 32,90 €
Obljuba energijske psihologije ponuja preprosta dostopna navodila, ki vam bodo pomagala: • premagati strah, občutek krivde, sramu, ljubosumje ali jezo • spremeniti neželene navade in vedenje • izboljšati sposobnost za ljubezen, uspeh in uživanje življenja
Dodaj na seznam želja

Avtorjema Energijske medicine se je pridružil eden vodilnih strokovnjakov na področju energijske psihologije, da bi ustvarili inovativno knjigo, ki pojasnjuje vplivanje na energijo lastnega telesa, in sicer ne samo za izboljšanje zdravja, temveč tudi za spremembo vedenjskih in miselnih vzorcev. Obljuba energijske psihologije ponuja preprosta dostopna navodila, ki vam bodo pomagala:

premagati strah, občutek krivde, sramu, ljubosumje ali jezo

spremeniti neželene navade in vedenje

izboljšati sposobnost za ljubezen, uspeh in uživanje življenja

Ta edinstveni pristop, predstavljen v knjigi, vam prikazuje, kako lahko z energijo svojega telesa spremenite svojo nevrologijo in možganske vzorce, ki zadržujejo nezaželene navade, neprilagojene čustvene odzive in samoomejujoč način razmišljanja. S to strategijo trdovratne fobije pogosto izpuhtijo že po nekaj minutah; posledice zgodnjih travm, ki trajajo vse življenje, lahko popustijo ali povsem izginejo; neobvladljiva jeza lahko hitro postane krotkejša; celo fizične težave lahko doživijo pozitiven preobrat, kjer je drugim načinom zdravljenja spodletelo.

Področje energijske psihologije veliko prispeva k naši sposobnosti, da upravljamo svoja čustva in zmogljivosti, ta knjiga pa je najverodostojnejši in uporabniku prijazen način, da se sam nauči tega izrednega novega dosežka. Obljuba energijske psihologije v vaše roke neposredno polaga moč vplivanja na spremembe in nadzor nad vašimi strahovi, bolečino in uničujočim vedenjem.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2291-21-1
Leto izdaje 2013
Število strani 280
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Obljuba energijske psihologije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Obljuba energijske psihologije

Cena 32,90 €