V vrečki ni artiklov.
Obljuba energijske psihologije

Avtorjema Energijske medicine se je pridružil eden vodilnih strokovnjakov na področju energijske psihologije, da bi ustvarili inovativno knjigo, ki pojasnjuje vplivanje na energijo lastnega telesa, in sicer ne samo za izboljšanje zdravja, temveč tudi za spremembo vedenjskih in miselnih vzorcev. Obljuba energijske psihologije ponuja preprosta dostopna navodila, ki vam bodo pomagala:

premagati strah, občutek krivde, sramu, ljubosumje ali jezo

spremeniti neželene navade in vedenje

izboljšati sposobnost za ljubezen, uspeh in uživanje življenja

Ta edinstveni pristop, predstavljen v knjigi, vam prikazuje, kako lahko z energijo svojega telesa spremenite svojo nevrologijo in možganske vzorce, ki zadržujejo nezaželene navade, neprilagojene čustvene odzive in samoomejujoč način razmišljanja. S to strategijo trdovratne fobije pogosto izpuhtijo že po nekaj minutah; posledice zgodnjih travm, ki trajajo vse življenje, lahko popustijo ali povsem izginejo; neobvladljiva jeza lahko hitro postane krotkejša; celo fizične težave lahko doživijo pozitiven preobrat, kjer je drugim načinom zdravljenja spodletelo.

Področje energijske psihologije veliko prispeva k naši sposobnosti, da upravljamo svoja čustva in zmogljivosti, ta knjiga pa je najverodostojnejši in uporabniku prijazen način, da se sam nauči tega izrednega novega dosežka. Obljuba energijske psihologije v vaše roke neposredno polaga moč vplivanja na spremembe in nadzor nad vašimi strahovi, bolečino in uničujočim vedenjem.

978-961-2291-21-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/o/b/obljuba_energijske.jpg 978-961-2291-21-1
32.9 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi

Obljuba energijske psihologije

Obljuba energijske psihologije Več avtorjev

Revolucionarno orodje za dramatično osebno spremembo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 164 zlatnikov = 1,64 €.
Obljuba energijske psihologije ponuja preprosta dostopna navodila, ki vam bodo pomagala: • premagati strah, občutek krivde, sramu, ljubosumje ali jezo • spremeniti neželene navade in vedenje • izboljšati sposobnost za ljubezen, uspeh in uživanje življenja
Cena: 32,90 €

Podrobnosti artikla Obljuba energijske psihologije

ISBN 978-961-2291-21-1
Leto izdaje 2013
Število strani 280
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Več avtorjev

    Kategorije

O avtorju Obljuba energijske psihologije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Obljuba energijske psihologije

Oglejte si tudi