KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Od kavča do kavča okoli sveta

Od kavča do kavča okoli sveta - Couch Sufing - obvezno branje za vsakega dobronamernega raziskovalca, ki se želi izogniti tradicionalnemu turizmu zavoljo nečesa boljšega. 
Le kdo si upa ponuditi prenočevanje na svojem kavču popolnim neznancem? Kako ti neznanci vedo, da lastnik kavča ni morilec s sekiro? Brian Thacker je zbral pogum in tvegal. Odpravil se je na potovanje po kavčih okoli sveta, da bi odkril, kako in zakaj je prenočevanje na tleh dnevne sobe popolnega neznanca v zadnjem času postalo tako zelo priljubljen način potovanja. 

Čas je, da vzamete potni list, se pripnete in pridružite Brianu na njegovi poti po Južni in Severni Ameriki, Afriki, Indiji, Islandiji in krajih vmes, kjer je spal na tleh, kavčih, napihljivih blazinah, v garderobnih omarah in celo pravih posteljah. Ko ni spal, se je družil in zabaval z nekaj najbolj nenavadnimi, prijetnimi, šaljivimi ali pa preprosto trčenimi ljudmi, ki jih lahko (ali pa tudi ne) zamislite. 
Spoznal je, če omenimo samo nekaj njegovih gostiteljev, Mariano iz Ria de Janeira, ki je, kot pravi sama, najboljša in najbolj vesela "carioca" v mestu; Smárija iz Reykjavika, pri katerem je Brian poskusil žarko meso morskega psa; in gostoljubnega Boba in Chicaga (ki je v obisk vključil celo poulični izgred, da bi Brian izkusil pristno življenje v "vetrovnem mestu"). Lahko pa se zgodi, da si po neprespani noči v družbi z malarijo okuženih komarjev v peklensko vroči sobi v Nairobiju morda nikoli več ne zaželiš iti od doma. 

Brian ne ve, kje bo pristal ali v kaj se spušča, vendar ste lahko prepričani, da bo to nenavadna, nepredvidljiva, nekoliko strašljiva in zelo zabavna dogodivščina.

9789619285237 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/r/e/res_t_couch-surfing.jpg 9789619285237
20 EUR 2021-06-21 Zaloga: Na zalogi

Od kavča do kavča okoli sveta

Od kavča do kavča okoli sveta

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 100 zlatnikov = 1,00 €.
Od kavča do kavča okoli sveta - Couch Sufing - obvezno branje za vsakega dobronamernega raziskovalca, ki se želi izogniti tradicionalnemu turizmu zavoljo nečesa boljšega. Le kdo si upa ponuditi prenočevanje na svojem kavču popolnim neznancem? Kako ti neznanci vedo, da lastnik kavča ni morilec s sekiro? Brian Thacker je zbral pogum in tvegal. Odpravil se je na potovanje po kavčih okoli sveta, da bi odkril, kako in zakaj je prenočevanje na tleh dnevne sobe popolnega neznanca v zadnjem času postalo tako zelo priljubljen način potovanja. Čas je, da vzamete potni list, ...
Cena: 20,00 €

Podrobnosti artikla Od kavča do kavča okoli sveta

ISBN 9789619285237
Leto izdaje 2011
Število strani 318
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal N/A
Avtor Ne

O avtorju Od kavča do kavča okoli sveta

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).