Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Od krušnih do bonus staršev

Na zalogi
SKU
9789612615055
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti. Knjiga opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti. 

Dodaj na seznam želja

Jesper Juul

Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti. Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive pasti, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti. Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti.

Ker je življenje takšno, kakršno je, knjiga ne ponuja »10 praktičnih namigov«, ki naj bi vas samodejno za vselej obvarovali pred vsemi napori in težavami ali občasno bolečino, kakršno tu in tam prinese vsakdan. Jesper Juul spodbuja starše in nasploh odrasle, naj v novo družino ne prinesejo zgolj ljubezni in čuta za odgovornost, ampak naj v kovček spakirajo tudi voljo do osebne rasti, razum in sposobnost obvladovanja konfliktov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612615055
Leto izdaje 2019
Število strani 102
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Didakta
Avtor Jesper Juul
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Od krušnih do bonus staršev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Od krušnih do bonus staršev

Cena 24,99 €