V vrečki ni artiklov.
Od nastanka gamet do rojstva: Oploditev z biomedicinsko pomočjo

Na področju reproduktivne biomedicine je v zadnjih letih prišlo do revolucionarnih sprememb v znanju o fizioloških in patofizioloških mehanizmih, ki sodelujejo pri nastanku spolnih celic (gamet) in pri oploditvi. Tako kot drugod po svetu smo tudi pri nas začeli z intenzivnim kliničnim in raziskovalnim delom, ki je prispevalo mnogo zanimivih novosti v diagnostiko in zdravljenje neplodnosti.

Avtorji so s sodelavci, vrhunskimi strokovnjaki Medicinske fakultete v Ljubljani, v "atlas" z naslovom Od gamet do rojstva strnili temeljna znanja, obogatena z lastnimi izkušnjami in ugotovitvami, ter rezultate kliničnega dela s področja reproduktivne biomedicine, ki temeljijo na uporabi na novo uvedene tehnologije. Ta predstavlja nova spoznanja o gametah in njihovi dejavnosti, o oploditvi, ugnezditvi in razvoju zarodka hkrati s prikazom fiziologije delovanja spolnih žlez v luči novih odkritij.

Delo je namenjeno vsem, ki jih to področje zanima in jim tovrstno znanje lahko koristi: študentom, zdravnikom, biologom, embriologom, histologom, genetikom in drugim. Glavni deli knjige: nastanek gamet pri človeku, oploditev z biomedicinsko pomočjo (postopki OBMP), otroci, rojeni po postopku zunajtelesne oploditve, etična vprašanja pri zdravljenju neplodnosti, slovar izrazov v reproduktivni biomedicini.

961-6363-88-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/d/od_nastanka_gamet_do_rojstva.jpg 961-6363-88-3
74.9 EUR 2021-04-25 Zaloga: Na zalogi

Od nastanka gamet do rojstva: Oploditev z biomedicinsko pomočjo

Od nastanka gamet do rojstva: Oploditev z biomedicinsko pomočjo Več avtorjev

Teoretični in slikovni prikaz nastanka gamet, zgradbe gamet in tehnik oploditve z biomedicinsko pomočjo.

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 374 zlatnikov = 3,74 €.
Na področju reproduktivne biomedicine je v zadnjih letih prišlo do revolucionarnih sprememb v znanju o fizioloških in patofizioloških mehanizmih, ki sodelujejo pri nastanku spolnih celic (gamet) in pri oploditvi. Tako kot drugod po svetu smo tudi pri nas začeli z intenzivnim kliničnim in raziskovalnim delom, ki je prispevalo mnogo zanimivih novosti v diagnostiko in zdravljenje neplodnosti. Avtorji so s sodelavci, vrhunskimi strokovnjaki Medicinske fakultete v Ljubljani, v "atlas" z naslovom Od gamet do rojstva strnili temeljna znanja, obogatena z lastnimi izkušn...
Cena: 74,90 €

Podrobnosti artikla Od nastanka gamet do rojstva: Oploditev z biomedicinsko pomočjo

ISBN 961-6363-88-3
Leto izdaje 2002
Število strani 255
Dimenzije 24,6 x 30,8
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Didakta
Avtor Več avtorjev

O avtorju Od nastanka gamet do rojstva: Oploditev z biomedicinsko pomočjo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).