Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Od nastanka gamet do rojs

Na zalogi
SKU
961-6363-88-3
Dodaj v primerjavo
Cena 74,90 €
Dodaj na seznam želja

Na področju reproduktivne biomedicine je v zadnjih letih prišlo do revolucionarnih sprememb v znanju o fizioloških in patofizioloških mehanizmih, ki sodelujejo pri nastanku spolnih celic (gamet) in pri oploditvi. Tako kot drugod po svetu smo tudi pri nas začeli z intenzivnim kliničnim in raziskovalnim delom, ki je prispevalo mnogo zanimivih novosti v diagnostiko in zdravljenje neplodnosti.

Avtorji so s sodelavci, vrhunskimi strokovnjaki Medicinske fakultete v Ljubljani, v "atlas" z naslovom Od gamet do rojstva strnili temeljna znanja, obogatena z lastnimi izkušnjami in ugotovitvami, ter rezultate kliničnega dela s področja reproduktivne biomedicine, ki temeljijo na uporabi na novo uvedene tehnologije. Ta predstavlja nova spoznanja o gametah in njihovi dejavnosti, o oploditvi, ugnezditvi in razvoju zarodka hkrati s prikazom fiziologije delovanja spolnih žlez v luči novih odkritij.

Delo je namenjeno vsem, ki jih to področje zanima in jim tovrstno znanje lahko koristi: študentom, zdravnikom, biologom, embriologom, histologom, genetikom in drugim. Glavni deli knjige: nastanek gamet pri človeku, oploditev z biomedicinsko pomočjo (postopki OBMP), otroci, rojeni po postopku zunajtelesne oploditve, etična vprašanja pri zdravljenju neplodnosti, slovar izrazov v reproduktivni biomedicini.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6363-88-3
Leto izdaje 2002
Število strani 255
Dimenzije 24,6 x 30,8
Vezava Trda
Izdal Didakta
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Od nastanka gamet do rojstva: Oploditev z biomedicinsko pomočjo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Od nastanka gamet do rojs

Cena 74,90 €