Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

?: Odgovor je srčnost

Na zalogi
SKU
9789612907549
Dodaj v primerjavo
Cena 21,00 €

Vprašaj v naslovu knjige ponuja več odgovorov, mnoga pa najdete v razburljivih resničnih zgodbah, ki so opisane v tej knjigi. Ne more pa nikoli biti odgovor na vprašanje mlačnost ali neodločnost. Edini pravi odgovor je SRČNOST. Zato kamorkoli greš, pojdi z vsem svojim srcem! Ni pomembno, kako počasi greš, pomembno je, da se nikoli ne ustaviš.

Dodaj na seznam želja

Izbira pravega življenjskega partnerja, prijateljev, poslovnih partnerjev ali poslovne ideje so ključnega pomena za uspeh in zadovoljstvo na poti doseganja osebnega in poslovnega uspeha. V knjigi so te izbire in dejanja opisana tako zelo dramatično in razumljivo, da vam bodo gotovo v veliko pomoč in navdih pri premagovanju ovir.


Vztrajnost pri doseganju svojih želja je bistvenega pomena. Pobrati se bo treba pa vsakem padcu, pa naj bo še tako boleč. Naj umre kdor koli, naj propade kateri koli posel, naj vas prevara kateri koli prijatelj, naj vas zapusti kdor koli – pomembno je, da ste vi še vedno tu. Ko se boste pobrali, boste po vsakem padcu postali močnejši. In s to knjigo bodo odločitve in dejanja poslej gotovo mnogo bolj delovale v vaše dobro.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612907549
Leto izdaje 2020
Število strani 171
Dimenzije 14,8 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Oto Fartek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:?: Odgovor je srčnost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

?: Odgovor je srčnost

Cena 21,00 €