Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Odklopi srečo - Vklopi življenje

Na zalogi
SKU
9789612905347
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Ne le knjiga, ampak potovanje vase! Zate, ki želiš ohraniti SEBE v svetu instant odnosov in družbenih omrežij. Odklopi srečo je zgodba, ki te preko neverjetnih prigod in zapletov vabi na potovanje vase, da lahko končno slečeš špikast pulover popolne sreče, rečeš NE vsemu, kar ne prihaja iz tebe, in zaživiš življenje po svoje. Odklopi srečo in vklopi življenje!

Dodaj na seznam želja

SREČA

Tudi ti nosiš špikast pulover popolne sreče? Si ne predstavljaš življenja brez pametnega telefona in družbenih omrežij? Hitiš in loviš čas? Imaš občutek, da se moraš nenehno kazati v svoji najboljši luči? Te skrbi, da nisi dovolj – dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj zabavna, dovolj priljubljena, dovolj srečna? Imaš veliko prijateljev in sledilcev na družbenih omrežjih, a si vseeno osamljena?

Komu je knjiga namenjena? Odklopi srečo je zgodba za vse nas, ki zaradi mobilnih telefonov, e-pošte, družbenih medijev in hitenja postajamo tesnobni in odtujeni drug od drugega ter osamljeni v množici navideznih prijateljev. Je kažipot za vse, ki si želimo najti in ohraniti iskren stik s samim sabo, ljudmi okrog nas ter s preprostostjo življenja. Knjiga Odklopi srečo je preprosta zgodba, ki jo lahko bereš večplastno. Za vsakega bralca nosi sporočilno vrednost v takšni meri, kot jo lahko dojame.

Otroci jo lahko vidijo kot duhovito zgodbo, ki s pravljičnimi liki budi domišljijo. Za mlade je odlična popotnica v svet odraslih in glas zaupanja, ko se soočajo z mnenji vrstnikov in mamljivostjo družbenih omrežij. Za odrasle je svetilnik, ki kaže pot iz vrtinca tesnobe zaradi instant odnosov, obremenjenosti zaradi družbenih omrežij, kariere in pričakovanj nenapisanih družbenih norm.

Zakaj je zgodba tako edinstvena? Zgodba je sestavljena iz devet sklopov, ki si sledijo v smislu stopnjevanja. Posebnost je, da ima zgodba dve glavni niti, ena je dogajanje v realnem življenju, druga je notranje doživljanje. Bralca preko različnih situacij vodi, da se lahko enostavno poistoveti z drugim, to je notranjim doživljanjem, tako da potem v prvem, to je dogajanju v realnem življenju, lahko naredi spremembo.

Ilustracije za knjigo je ustvarila Tina Knez, ena najbolj zaželenih slovenskih ilustratork ta hip, ki z artističnimi potezami sega čez meje trenutnih trendov in ustvarja svoj slikoviti svet.O AVTORICI:

Polona Kisovec je marketinška strokovnjakinja, ki v Ljubljani vodi svojo marketinško agencijo 121 Marketing, d. o. o. Je tekstopiska, avtorica, predavateljica in mentorica start-upom. Je mama hčerama Ines in Brini. Po ločitvi sta jo želja, da bi pomagala ljudem, in strast do pisanja zgodb spodbudili, da je leta 2016 izdala svojo prvo knjigo Zakaj Lunina vila in Sončni princ ne živita skupaj?, ki je danes prevedena v angleški, nemški, španski, japonski in kitajski jezik. Rada ustvarja zgodbe in piše o stvareh, o katerih vsi razmišljamo, a o njih težko govorimo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612905347
Leto izdaje 2019
Število strani 77
Dimenzije 15,5 x 21,5
Vezava Trda
Izdal 121 Marketing
Avtor Polona Kisovec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Odklopi srečo - Vklopi življenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Odklopi srečo - Vklopi življenje

Cena 19,90 €